Followers

Proud To be One

Proud To be One

AbOut Me

......Assalamualaikum.... 
Halo..it's me... Cik Ayue...



Nama asal mak nak bagi Nur Aina...tapi my granpa tak setuju..jadi  atok letak nama aku as:

Nur Hidayu Binti Md. Noh

Lahir tahun 92..*boleh kire la umur aku*...dekat Hosp. Daerah Kota Tinggi
Aku anak kedua dari 4 orang adik beradik seibu seayah.
Aku tak gemuk..tak tinggi...thats why 'kechik' is one of my nick name
*kalau tengok aku real life comfirm korang ingat aku budak sekolah rendah..= =" *

currently belajar di Universiti Teknologi Malaysia
Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (BioInformatik)
*aku ada lagi setahun setengah before aku grad..wuhhuu*

nak cakap:

paling tak suka orang hipokrit
paling suka orang easy going n open minded
paling tak suka guruh,petir and kilat.  *dari kecik*
suka  tengok mercun tapi tak suka bunyik mercun
im addicted to Nescafe..*tiap hari mesti minum...*
Bummble Bee Lover
Hamster Lover
Cat Lover
btw..im UTM dancer..hahaha

..k bye..

1 comment:

  1. stop drinking nescafe ! drink air kosong is gooood! :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "