NadearTeam

Bismillahurahmanirrahim



Assalamualaikum,

Fuh fuh, tiup sana tiup sini.. Allahu, lama sangat rasanya tak jenguk blog. Lama menyepi bukan tak ada..ada je ni..

Alhamdulillah, ni nak kongsi satu berita. Berita sensasi. Berita terkini. Berita apa?
Berita tentang kebaikan yang Nadear dah bagi pada penggunanya...
haa..

Nadear ni ada 4 main product. Nak tahu?

1. Nadear Vitamin C Foundation (psst, yg ni laku keras)
2. Nadear Oxygen Vitamin C Cleansing Gel (psst, sis paling suka yg ni)
3. Nadear 10x Intense Vitamin C Serum
4. Nadear Bamboo Charcoal Claymask

pastu, Nadear keluarkn 2 lagi produk baru

1. Nadear Special Blend Parfume
2. Nadear Bell Liptint 
(yg dua baru ni, lagi laku keras, sebb mmg bau perfume mereciks, and bell liptint dpt sambutan hangats)

Untuk post pertama setelah lama tak post ni, meh sis tunjuk dulu testimoni testimoni pengguna Nadear, bagi engkorang tahu feedback laku keras Nadear ni mcm mana, next post sis bagitahu kebaikan2 setiap product Nadear utk korang..bisa??

ready?





























haa, seronok kan..MEMANG SERONOK..sis pakai jugak sendiri..sebab muka sis agak kusam...and ada bekas jerawat... Nadear ni ada kelulusan KKM tau... dijamin HALAL..yang pasti TIADA MERKURI DAN HYRDOQUININ yg boleh merosakkan kulit muka engkorang... nak tanya pasal Nadear? boleh je..tanya je dekat comment or boleh pm sis terus 0177459675...

Selamat berNadear..

Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2