KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Assalamualaikum..

Hai hai semua...seperti yang dijanjikan, sis nak kongsi kebaikan-kebaikan yang boleh diperolehi daripada setiap anak-anak Rangkaian Produk Nadear.

Ok..seperti yg sedia maklum Nadear ni ada 4 main product
1. Nadear Bamboo Charcoal Claymask
2. Nadear Oxygen VitC Cleanser
3. Nadear 10x Intensive VitC serum
4. Nadear VitC foundation.

Kalau perasan most rangkaian produk Nadear mmg mengandungi VITAMIN C. Kenapa?
Sebab memang diketahui umum, Vitamin C ni elok dan sangat sangat bagus untuk kulit kita.
Tak percaya? Boleh la tanya pakcik google, aunty yahoo, abam mozilla..atok IE pun boleh...mesti diorang bg jawapan yg sama dgn sis..hehehe

Okay, tanpa membuang masa, sis kongsi lah kebaikan-kebaikan anak anak Nadear ni ye.

NADEAR BAMBOO CHARCOAL CLAYMASK.



1. Bamboo charcoal ni mmg sgt terkenal sebagai strong detoxifies yg sgt hebat.. kenapa? sebab  dengan pemakaian Bamboo Charcoal ni, dia akan serap semua kotoran, bahan kimia dan minyak dari dalam kulit kita ni.

2. BAMBOO CHARCOAL CLAYMASK nie memang akan SEDUT SEDUT kekotoran kat kulit muka korang dgn efektif. Sebab apa terbukti secara efektif kerana ianya dpt membuang sel kulit mati. Claymask nie pun boleh kecilkan pori sbb ada sulphur.

3. Bamboo Charcoal Claymask ni boleh merawat kulit muka
4. Dapat menghaluskan dan melembutkan kulit muka ( Kesan serta merta setelah penggunaan)
5. Mencerahkan kulit muka
6. Melembapkan kulit muka

NADEAR OXYGEN VITAMIN C CLEANSER


1. Bahan aktif natural yg terkandung dalam  cleanser ni mmg telah terbukti berkesan. Apa bahannya?
    - Vitamin C
    - Virgin Coconut Oil
    - Aloevera
    - Peppermint
2. Hebat memutihkan kulit secara semulajadi. Penggunaan cleanser ni secara berterusan boleh menghilangkan kesan jeragat, sunburn dan kulit gelap.
3. Hebat mematikan jerawat kerana adanya VitC dan Virgin Coconut Oil. VitC merupakn salah satu AGEN ANTIOKSIDAN, yg boleh mencegah pelbagai kerosakan akibat Free Radical (Free Radical ni la penyebab kulit mudah berjerawat tau syg2 semua)
4. Hebat membersihkan kulit dan pori
5. Hebat merawat kulit rosak akibat penggunaan skincare yg mengandungi mercurydan hydrokuinon
6. Hebat merawat blackhead dan whitehead
7. Agen pelembap yg superb kerana adanya Aloevera di dalam cleanser ni.

NADEAR 10X INTENSIVE VITAMIN C SERUM



1. Merupakan  SERUM VITAMIN C dengan konsentrasi tinggi, sehingga penggunaan serum cukup hanya 2-3 TITIS setiap pemakaian dua kali sehari. Kandungan VitC yg tinggi dalam serum ni mampu menutrisi wajah di waktu siang dan malam hari. Juga boleh digunakan sebagai pengganti krim malam utk TREATMENT wajah di malam hari

2. Membantu peroleh kulit wajah yang lembut dan lebih anjal kerana adanya ViTC yg membantu produksi kolagen dalam kulit wajah.

3. Membantu  mencerahkn warna gelap pada kulit dari masalah jeragat, dan tompok-tompok penuaan sekaligus membantu kelihatan lebih muda dan kulit lebih halus..

4. Serum ni tak melekit dan mempunyai daya serapan yang cepat dan meresap sehingga 4 lapisan kulit dan merawat dari dalam.

NADEAR VITAMIN C FOUNDATION



Foundation ni kalau nak tahu, memang laku teruk. Selalu je habis stok tau..jom tengok apa kebaikan fundation Nadear ni

1. Bahan aktif natural yang terkandung dalam foundation ni yg mmg terbukti berkesan merawat dan melindungi kulit wajah adalah:
  - Vitamin C
  - Jojoba Oil
2. Boleh digunakan sebagai mekap atau alas muka dan memberikan efek bebas cela pada wajah
3. Memutihkan kulit secara semulajadi daripada kesan jeragat, jerawat, sunburn, gelap sambil bermakeup
4. Agen pelindung kulit yang hebat (SPF65)
5. Mudah di blend, cepat meresap dan tidak bercapuk
6. Make up tahan sehingga 12 jam
7. Tekstur foundation yang halus, membuat kulit nampak lembap dan licin

Haa...siap bg kelebihan2 anak-anak Nadear ni.. Memang ramai tau yg dah puas hati dengan rangkaian produk Nadear ni. Berminat tak nak cuba? Nadear ni produk halal tau...tak ada bahan terlarang..dah lulus KKM dah...

Kalau berminat, boleh whatsapp 0177459675 utk pertanyaan dan pembelian tau...

#nadearteam
#nadearlover

Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2