Posts

Showing posts from July, 2017

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Image
Assalamualaikum..

Hai hai semua...seperti yang dijanjikan, sis nak kongsi kebaikan-kebaikan yang boleh diperolehi daripada setiap anak-anak Rangkaian Produk Nadear.
Ok..seperti yg sedia maklum Nadear ni ada 4 main product
1. Nadear Bamboo Charcoal Claymask
2. Nadear Oxygen VitC Cleanser
3. Nadear 10x Intensive VitC serum
4. Nadear VitC foundation.
Kalau perasan most rangkaian produk Nadear mmg mengandungi VITAMIN C. Kenapa?
Sebab memang diketahui umum, Vitamin C ni elok dan sangat sangat bagus untuk kulit kita. Tak percaya? Boleh la tanya pakcik google, aunty yahoo, abam mozilla..atok IE pun boleh...mesti diorang bg jawapan yg sama dgn sis..hehehe
Okay, tanpa membuang masa, sis kongsi lah kebaikan-kebaikan anak anak Nadear ni ye.

NADEAR BAMBOO CHARCOAL CLAYMASK.


1. Bamboo charcoal ni mmg sgt terkenal sebagai strong detoxifies yg sgt hebat.. kenapa? sebab  dengan pemakaian Bamboo Charcoal ni, dia akan serap semua kotoran, bahan kimia dan minyak dari dalam kulit kita ni.
2. BAMBOO CHARCOAL CLAYMASK …

NadearTeam

Image
Bismillahurahmanirrahim



Assalamualaikum,

Fuh fuh, tiup sana tiup sini.. Allahu, lama sangat rasanya tak jenguk blog. Lama menyepi bukan tak ada..ada je ni..

Alhamdulillah, ni nak kongsi satu berita. Berita sensasi. Berita terkini. Berita apa?
Berita tentang kebaikan yang Nadear dah bagi pada penggunanya... haa..
Nadear ni ada 4 main product. Nak tahu?

1. Nadear Vitamin C Foundation (psst, yg ni laku keras)
2. Nadear Oxygen Vitamin C Cleansing Gel (psst, sis paling suka yg ni) 3. Nadear 10x Intense Vitamin C Serum
4. Nadear Bamboo Charcoal Claymask
pastu, Nadear keluarkn 2 lagi produk baru
1. Nadear Special Blend Parfume
2. Nadear Bell Liptint  (yg dua baru ni, lagi laku keras, sebb mmg bau perfume mereciks, and bell liptint dpt sambutan hangats)
Untuk post pertama setelah lama tak post ni, meh sis tunjuk dulu testimoni testimoni pengguna Nadear, bagi engkorang tahu feedback laku keras Nadear ni mcm mana, next post sis bagitahu kebaikan2 setiap product Nadear utk korang..bisa??
ready?