Posts

Showing posts from 2016
Image
assalamualaikum..

I feel like i wanna cried out loud.
Stress with my PSM..
I feel like i wanna give up







Image
Assalamualaikum

5 Feb 2016. Tarikh penutup SUKIP 2016 yang berlansung di UTM
Sis join menari untuk persembahan penutup setelah 1 sem sis tinggalkan tarian...gitteww...
sebenarnya, last minute decision jugak...sebab dapat upah punya pasai..hahaha...plus, as salah 1 cara utk hilangkan lemak...pergh..alasan betul..=="

banyak sis lupa step...zapin Wak Limun sis lupa, zapin arab pun sis lupa...masa training untuk dapatkan step baru pun, terkapai-kapai sekejap..tak bernafas rasanya..badan ni rasa macam tong drum pun ada..berat benau nak bangun...tapi alhamdulillah,hanya 2 hari berlatih..kami perform dgn jayanya...oh..lupa nak mention, kolaborasi dengan IndraRaksa...student SMK kota jaya...talented young people...*sis rasa benau sis dah makin tua..bahahaha* kbye~

Entry 2016

Image
Assalamualaikum

Tak terlambat rasa if aku nak ucapkan Selamat tahun baru 2016....*masih kira awal lagi kan*
Secara am nya aku injak 24 tahun lah...tapi secara rasminya belum lagi sebab aku ni perasan muda dan kira umur guna bulan...haha..paham tak? abaikan~

Entry ni tak adalah entry panjang, tak jugak entry pendek...buat ada-ada je sebab aku lama dah tak  jenguk blog aku ni. Harini 13/January...esok 14/January merupakan hari terakhir aku bergelar staff intern kat MyHVP...tempat aku buat internship aku....

Aq start intern bulan September tahun lepas...and ini merupakan kali pertama ya aku duduk luar daripada negeri Johor tercinta itu...haha...Kelantan pulak tu...makanan manis-manis...12 jam nak balik johor naik bas...at first, sumpah payah gila nak adapt makanan sini... pertama kali aku makan tomyam manis...masa tu kuciwa nya aku...tapi dah lama...alhamdulillah...makan jugak...*budu aku tak sentuh pun*..kehkehkeh~

Dekat 5 bulan aku kat kelantan, truthfully la..aq x keluar jalan2 pun...…