Followers

Proud To be One

Proud To be One

Thursday, May 19, 2016


assalamualaikum..

I feel like i wanna cried out loud.
Stress with my PSM..
I feel like i wanna give up







Tuesday, February 23, 2016

put on your make up dayu

Watching all of your friends slowly getting picked one by one..and there's you...not in that line..
you tried to acted natural, but then you know your limit...

I just can't!

i thought i was strong.
but i am wrong.
i thought i was prepared.
but i'm not.

naa...i have my own pride. my own ego.
come on dayu.
as usual.
put on your make up
and also draw a smile on your face..laugh if you had too..
u'll be ok dayu...u'll be just fine

Monday, February 8, 2016

Assalamualaikum

5 Feb 2016. Tarikh penutup SUKIP 2016 yang berlansung di UTM
Sis join menari untuk persembahan penutup setelah 1 sem sis tinggalkan tarian...gitteww...
sebenarnya, last minute decision jugak...sebab dapat upah punya pasai..hahaha...plus, as salah 1 cara utk hilangkan lemak...pergh..alasan betul..=="

banyak sis lupa step...zapin Wak Limun sis lupa, zapin arab pun sis lupa...masa training untuk dapatkan step baru pun, terkapai-kapai sekejap..tak bernafas rasanya..badan ni rasa macam tong drum pun ada..berat benau nak bangun...tapi alhamdulillah,hanya 2 hari berlatih..kami perform dgn jayanya...oh..lupa nak mention, kolaborasi dengan IndraRaksa...student SMK kota jaya...talented young people...*sis rasa benau sis dah makin tua..bahahaha* kbye~

Wednesday, January 13, 2016

Entry 2016

Assalamualaikum

Tak terlambat rasa if aku nak ucapkan Selamat tahun baru 2016....*masih kira awal lagi kan*
Secara am nya aku injak 24 tahun lah...tapi secara rasminya belum lagi sebab aku ni perasan muda dan kira umur guna bulan...haha..paham tak? abaikan~

Entry ni tak adalah entry panjang, tak jugak entry pendek...buat ada-ada je sebab aku lama dah tak  jenguk blog aku ni. Harini 13/January...esok 14/January merupakan hari terakhir aku bergelar staff intern kat MyHVP...tempat aku buat internship aku....

Aq start intern bulan September tahun lepas...and ini merupakan kali pertama ya aku duduk luar daripada negeri Johor tercinta itu...haha...Kelantan pulak tu...makanan manis-manis...12 jam nak balik johor naik bas...at first, sumpah payah gila nak adapt makanan sini... pertama kali aku makan tomyam manis...masa tu kuciwa nya aku...tapi dah lama...alhamdulillah...makan jugak...*budu aku tak sentuh pun*..kehkehkeh~

Dekat 5 bulan aku kat kelantan, truthfully la..aq x keluar jalan2 pun...ada pun 2 kali je...sekali ke Pantai Sri Tujuh, and secondly ke Kolam Air Panas La di kat Terengganu...kenapa x jalan? got no transportation...bukan alasan eh...sewa kereta mahal kot kat sini...plus tang pitih tu....la ni kan sebok dok viral student ikat perut semua kan...betul la tu...aq ni tiap minggu2 last dah makan maggi jeni...naik muak...nak bayar duit rumah lagi, bil api air lagi..duit beli brg dapur lg..tiket pergi balik Kelantan-Johor lagi...betol dak? aku intern x dapat elaun kot..lagi la sakit...

Sem depan sem last aku kat UTM...so, hopefully, harapan aku, azam aku tahun ni..aku nak grad on time...tu je...hahaha... kbye~





Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "