Followers

Proud To be One

Proud To be One

Saturday, August 22, 2015

XPDCDaksies ( PART 8 )

Assalamualaikum...

Bismillahirahmanirrahim......nak jerit sikit ..... JDT menang oiii...org kampung...JDT menang... ok dah...

foine...sis hepi malam ni...jadi sis nak sambung PART 8...sebab kalau tunda nanti sis tak sambung pulak..psst: tahniah JDT...hehehe

ok...part 8 ni sis ingat sis nak gabung 3 hari punya cerita...tapi kita tengok, kalau panjang sangat nanti kat bawah tu sis suruh uolss p baca PART 9...faham kan?

korang : "hak ala ya mak"
sis : "kesah pulak...kikiki"

dialog atas tu Daksies baca, diorang faham la...keyh, abaikan...kita ke tarikh 13 Ogos la ye.... sebelah siang hari tersebut, Daksies ke Angsana Johor Bahru...ada makan-makan free...mesti pergi...perut daksies kan memang perlu di isi...kikiki... eceli, sambil makan sambil tengok persembahan anak murid Mira dari sekolah Sri Melati...*kalau salah betulkan sis keyh Daksies...Pm sis tau..* dan juga kumpulan Tari Aliff? ye ke...sis lupa...tapi cantik diorang menari...tak dinafikan lah tergugat juga sis yg memang tak pandai menari ni...sobsob...da la tak pandai menari, sem depan tak dapat menari pulak tu...hurmmmmm...okeyh abaikan...lepas dari angsana, kitorang macam biasa, balik dan training dekat Azah....Azah tu mmg dah jadi tempat official Daksies training....nak dapat bilik cermin...hurm..aircond rosak...memang spa lah dalam tu...Daksies pulak ramai yg bukak waterfall masa training...belum apa-apa pun kadang dah bukak....faham tak?? hehehehe

okeh..sebelah malamnya, Izzat ke Larkin...hantar annoying duo nak balik KL...siapa? Iwan dan Maria.... bila Maria balik, dye jadi senyap sikit...Maria jenis banyak cakap...jadi salu riuh..bila dia tade...something missing....gittew ayat sis....

next 14 Ogos...sebelah pagi macam biasa, training dan training...sebelah malam pulak ,  after training sekejap, kitorang bertolak ke Umall...tengok wayang kononnya...cerita U.N.C.L.E... Eqbal kata best macam Kingsman...aku pun percaya..k foine kita tengok....Auni Yuni dah terlentok-lentok dah tengok...sis yang tak pernah-pernah tido dalam panggung pun, hurmmm....selamat berlayar...... Faa pun tido... Nadia lagi sedap....sebelah sit dia kosong...dia baring terus.....selesa sungguh....kalau tak silapMira ada melatah dalam panggung....haha...tapi rasa rugi...cuz pada sis, cerita tu sangat tak best....lambat sangat jalan cerita dia...plus mungkin sebab sis ngantuk sangat kot...dah la sejuk kemain... after tengok wayang, kitorang ke restoran Aliff....makan2 isi perut...dan main warewolf lagi tanpa jemu....sis rasa sapa yang tak pernah main warewolf tu, cuba la main...kalau boleh dalam 5 orang....baru seronok....

sis rasa untuk hari terakhir sis dengan diorang ni, sis sambung Part 9 eh.... hehehe...last...sis janji...last update pasai XPDC... mmuuaahh sikit..kikiki

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "