Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, August 21, 2015

XPDCDaksies ( PART 7 )

Assalamualaikum...

sis update entry Part 7ni sambil tengok Pirate of Caribbean kat TV3... jadi maafkan kalau ada tertypo ke atau keserabutan ayat ke...maklumla..sis suka tengok Johnny Depp...  hikhik...

jadi this part untuk 12 Ogos... kita skip siang...and terus ke malam la...sebab siang tade apa pun selain training hard... yehet~

1st house --> Nadia.

before maghrib kitorang bertolak...Nad drop kami kat 1 surau untuk solat before proceed ke rumah dia... rumah Nad pun, alhamdulillah...makanan tak mengecewakan... karipap jadi rebutan hangat ye...jangan tak tahu...ada air permintaan Mira ye...jd rebutan juga...haha....special order katanya...kita makan sambil tengok cerita hantu ye..masing2 fokus kat tv... tak silap cerita Conjuring...dan terjerit-jerit..ahaksss... Thanks Nad and family..xoxo

ni muka budak2 parking depan tv


next house -- > Shukri Ishah

makan nasik ayam!!! dan lokasi permainan warewolf paling bising melampau terlampau....hahaha...sangat2 la bingit masa ni...sampai mak shuk naik tangga tengok apa jadi kat atas....ya Allah...main warewolf ta ingat dunia...Maria paling aktif...sebab dia knight....tuduh sini..tuduh sana...paling kelakar, Nad jadi warewolf..tapi sebab dy mcm pelik..terus org lain dapat detect....haha...then, Mira melatah...tolak kepala Fafa....haha...itu kelakar eh....dengan Maria sibok nak beli barang...gigih la aku teman dia jalan kaki p kedai...dua kedai eh pergi..tak jadi beli sebab dy tak nak...sabar je la.................... ali org first makan....tanpa berkata apa..dan hanya tersenyum menunjukkan gigi...siyes....shuk, nasi ayam sedap..cakap kat mak terima kasih daun keladi..nanti2 boleh la masak lagi... =D


lepas rumah shuk..before balik singgah pam minyak sekejap...membeli aiskrim...maseh ijat... tapi tak habes kat situ ye....kami ke Danga....buat apa?? KARAOKE... bila dah karaoke paham2 je lah...



next day? Kat PART 8 la...

psst: aku rasa macam sampai PART 10 je weh...tape..dah nak habes dah...kul kul...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "