Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, August 21, 2015

XPDCDaksies (PART 5)

Assalamualaikum...

kita still dekat 10 Ogos lagi ye...sambung keyh...ready?

Eceli...sis dah start lupa-lupa sikit bila dah balik UTM untuk part 5 ni... apa yang sis yakin...*gittew ayat dia* ....siap mcj kat group eh tanya pasal perjalanan XPDC after sampai UTM..gigih tau... kami check in hostel dah petang dah waktu itu.... pendekkan cerita, Daksies yg memang ada kat UTM --> Ali Bulan yang amikkan kunci bilik kami....so kami datang tinggal masuk je...kami dapat 4 bilik...2 bilik boys kat S05 and dua bilik girls kat S12... oh..kami stay kat KTC ye... bilik boys dengarnya menghadap antara satu sama lain..so there's no problem with that... bilik girls, satu kat aras atas, and satu kat aras bawah... so payah sikit...tilam ada tiga je..cuz 1 bilik double..and 1 bilik single.. girls ada 7 org..jd ada masalah sikit....then kami decide, amik tilam kat bilik atas bawak bilik bawah....bentang tiga tilam atas lantai...but problem belum solve lg pun...jap g sis cerita k...

that nyte, kami ke rumah Daksies yg paling dekat dengan UTM.....rumah Bahzi Azwara...yg seronoknya, ada Ali...and also Aiman...and also...Aiman girlfriend...Iqa... ehem ehem...Aiman sorok2 tapi kantoi jugak dengan Daksies...hahaha...ooii...rumah Bahzi makan sakan....Nasi goreng sodap...tambah nugget,sosej...tambah lagi rangka goreng oii..bertubi-tubi datang... Maria lah insan paling seronok makan...tak berhenti...Ali..tak payah cerita...haha... masa Aiman sampai, Daksies nyanyi...

--> Dia datang...dengan lenggag lenggoknya....

ohh...after makan sempat gak main warewolf....game wajib daksies katanya...oh btw, before balik Baji bg toto and selimut..untuk girls...nak kene cerita ke mcm mana?? tak payah la kan..yg penting Alhamdulillah, selesa...gittew... Terima Kasih baji and family...parents sporting habes la...sempoi wa cakap lu...




After that? nampak tak beraya pun pakai tshirt kan... maka kekdah dia yg sebenar lepas raya..p training....hahaha...dah balik UTM...memang WAJIB lah... at first, sis tak nak ikot training...just nak duduk tengok je...cuz sis ta join utk naik sem...tp...haha....tak boleh..taakda maknanya...tak lama pun duduk...sis bangun dan join....apa kesah...hahaha... k sambung PART 6 eh..

Psst: PART 5 ni mmg pasal baji je...hahaha....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "