Followers

XPDCDaksies (PART 4)

Assalamualaikum....

ok..lets proceed to Part 4 of XPDCDaksies... lokasi kita ? yup... Felda Lok Heng Timur, Kota Tinggi... rumah siapa? yes...rumah Abang Am... kikikiki...

10 Ogos - Pagi tu, girls yang dah bangun pagi ke dapur....helping Mira's mom....buat cempedak goreng..pisang goreng..air teh susu terlebih manis....teh o... and highlight --> Nasi Lemak Ayam Goreng.... sodap weh ayam goreng!!! After breakfast, mandi and everything...packing barang and siap-siap nak ke sekolah...Mira ada training dengan pra sekolah..kitorang datang menyibuk...and adalah training sikit kat situ....before that, as usual lah...amik gambar dulu...terima kasih Mira and mom sudi tumpangkan Daksies bermalam and makan kat rumah



haha....habes Lok Heng, nak ke Felda Taib Andak...rumah Auni yuni...dan di sini kontroversi bermula.... sepatutnya ke rumah sis semula, cuz sis nak tukar baju dalam beg..nak ke Taib Andak tu satu jalan je sebenarnya dgn rumah sis, thats y la sis nak balik rumah dulu sekejap.... kontroversi nya beemula bila Eqbal, tetiba je ke arah Kulai... kereta sis dgn Izzat da kat depan dulu dah....kitorang berhenti tunggu mira and ebal..bila call....Ya Allah!! diorang dah sampai Kulai...padahal, sis dah call n mcj Azrol bgtahu follow sis ke rumah....sis punya marah..sampai menangis...mujur sis pakai shade tau...gerammmmm sungguh....

ok skip bout that, kami kumpul di rumah Auni...kat situ pun ada cerita....pasal Mawi...haha..tapi biarlah Daksies je yang tahu...kita repeat sampai Raya depan k everyone....kat rumah auni pun daksies banyak makan....memang tak dapat nafikan, Daksies semua kuat makan....then, auni's mom siap promote barang...kangen water...and evrything...tp sempoi lah makcik...sporting...auni, cium kucing sikit eh..haha...yg bulus tu...terima kasih sudi terima Daksies datang rumah..


lepas dari rumah Auni....kami terus ke UTM sanjungan bangsa... =D 

psst: bersambung Part 5

Comments

Popular Posts