Followers

Proud To be One

Proud To be One

Thursday, August 20, 2015

XPDCDaksies (PART 3)

Assalamualaikum...

Seperti yang sis janjikan...sis sambung cerita XPDC sis penghujung Syawal yg lepas... Part 3 pulak... dah ready nak bersama sis? hahaha...ngek je..

k...kita sambung...for those yg tak baca lg Part 1 and Part 2 boleh la tekan kat tulisan berwarna tu ye...

tiba mana kita tadi? oh..kami dah sampai JB malam tu....siapa yg menanti kami??
1. Amirul Leviosa
2. Abang Din and his fiancee
3. Fafa Altamirano
4. Superb Nadia
5. Eqbal Hamdi
6. Azrol devavoom

Ebal and Azrol tunggu kat Kota...rumah Ebal...yg lain, tunggu kami kat McD....maka, lokasi perkumpulan...McD la....act malam tu ada 3 lokasi rumah...but for the first 2 house, kena pecah dua...sebab tak sempat kalau semua pergi...

1st group ke rumah sis...di Penggeli Timur....yg datang bertandang ke rumah sis is Izzat, Iwan, Maria, Abang Din and his fiancee, Bahzi, and Shuk... oh..btw, Aiman tak join untuk XPDC Daksies di JB, sebab dia kene balik UTM, terlibat dengan Fesko katanya....but, he lend us his car....thank you so muchessssss......terima kasih ye yg bertandang rumah iols....habes mee goreng 1 kuali...mak i kata dia suka tengok korang makan....semangat....haha...


2nd group ke group ke rumah Eqbal Hamdi di Kota Tinggi... 2nd group ni dianggotai oleh *dianggotai  terus ayat aku* Mira, Fafa, Nad, Kasha,Auni,and Azrif. heard thatEqbal masak malam tu? eh ye ke?? i don't know what happen to them kat sana, jadi aku tak tahu la nak cerita apa...thanks Eqbal sudi terima diorang kat rumah awak...

next stop....kami semua menuju ke satu rumah....iaitu rumah our beloved teacher... Amirul a.k.a Mira di Lok Heng...tp kami gerak asing-asing...group yg dekat rumah Eqbal gerak dulu....and tiba dulu cuz diorang dah dekat....kami tiba agak lambat sedikit...why?? sesat..==" hahahaha...and lots of thing happen masa otw ke sana....malam2 buta kan...*if u know what i mean...bediri bulu roma*....Abg Din tak follow sebab the next day dye kerja.... btw, kami sempat bergambar kat Menara Jam Kota Tinggi tu....hahaha....


Tiba je rumah Mira, everyone mula nak bersih2 kan badan..mandi and so on...but thing doesn't end with that... some of the girls memang terus tido...the rest lepak depan, main warewolf...then.....jeng jeng jeng....kita bukak cerita hantu la....perkongsian katanya.....dalam pukul 4 pagi baru aku masuk bilik tido....itupun, takot jugak...sebab bilik gelap...padan muka kan..sapa suruh....hahaha....

Part 4 kita cerita pasal apa jadi kat Lok Heng pulak k... =D 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "