Followers

XPDCDaksies (PART 2)

Assalamualaikum...

okeh...finish Part 1...kita sambung Part 2...

9 Ogos - That morning, kami breakfast kat restoran favourite Iwan, Original Kayu Nasi Kandar Restaurant. Then, check out dari Sun Inns Hotel, kami terus ke rumah Izzat semula...alah, dekat je pun...dok rumah Izzat sekejap..sekejap sangat...cuz terus nak shoot rumah Yana...

Kami sampai rumah Yana dalam tengahari.... masuk rumah..bau sedap je...haha....berkesempatan temu mata with Liyana's dad....kat rumah Liyana, pun makan banyak...ada roti jala...ada nasik, pilih je...pilih...first time
aku tahu rupanya diorang makan rotijala dengan kuah durian...eh..itu ke namanya? entah..yg penting something yg berdurian...kita kat johor, makan roti jala cecah kari awaksss..... hahaha....mama liyana cantik sangat....that's y anak dye somel...


Before heading back to Johor, kami tunggu Izzat jemput Kasha first...then baru kami ke Damansara semula, sumbat Izzat and Iwan's belongings...then pergi jemput Maria Adibah pulak... banyak betul persinggahan kan.... 

dan.....kami bertolak ke Johor....Di Johor...mereka2 sudah gigih menanti kami....siapa??
bersambung XPDCDaksies (PART 3 ) ......

Comments

Popular Posts