Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, August 21, 2015

XDPCDaksies (PART 6)

Assalamualaikum..

wow....jauh jugak ni sampai dah PART 6...hopefully tade yg meluat baca... first of all,minta maaf banyak2 sebab buat entry bertubi-tubi ni...eheh 😇😇😇

okeh...kita move on ke tarikh 11 Ogos....XPDC ni makan hari sebab banyak rumah...and dekat Johor, tak dapat nak all out dari siang ke malam..sebab siang Mira,  Ebal and Abang Din kerja..sebab tu kitorang gerak malam je....

so untuk sebelah siang..kami semua ke Yayasan Warisan Johor... untuk apa? biarlah menjadi rahasia kami The Daksinatorz....sis memang tak nak cerita apa jadi kat Yayasan..yang sis nak cerita adalah selepas itu...haha...kami makan tengahari...*bukan lunch tapi brunch...sebab dari pagi tak makan...* di Restoran ZZ Sup Tulang... superb la makan kat situ...nyaman pun nyaman...sodap pun sodap...tak rugi la...kalau tak, takkan lah Maria makan gearbox dengan lahapnya....hahaha...*oh, btw, aq conpius ejaan gearbox tu..pahampaham jela* ....nak jadi cerita, hujan pun turun...lebat.... so, lepas makan sementara tunggu hujan reda..

Mira : " Eh, jom la warewolf seround"

haha...maka...atas cadangan presiden citizen..kitorang main jugak warewolf kat situ.... dan serius bising....haha...fafa and nad start main warewolf pun masa ni..first time diorang kata..and tanpa dijangka, presiden citizen naik pangkat uolllsss....setelah berkali-kali bertukar nama...dan pabila Mira tukar nama dye sebagai warewolf....terus dapat jadi warewolf uolllssssss...tp sayang....di detect dengan sangat cepat...hahaha


okeh...habes cerita siang...kita pergi malam pulak... beraya ke mana? ke rumah Abang Din kita.... yg best, boys semua gigih  pakai Jubah...haha...hensem2 belaka semua...Ali n Ebal je yang tak pakai... parents Abang Din pun sporting...paling best, ayah abang Din..haha...berkali kali cucuk Mira...melatah bertubi-tubi Abam Mira kita...kat rumah Abang Din, kene paksa habiskan makanan...hahaha...kelakar la..tapi kek sodap!...abang Din kata, mak diamemang masak untuk kitorang je,,,,haha,. thumbs up la,,dapat pulak bila abang din keluarkan nata de coco dengan laici..laju tangan masing2....dok korek laici.... terima Kasih Abang Din layan karenah kitorang... sempoi la...cepat2 kawin..taksabar...hahaha..balik dari rumah abang din macam biasa...training~



okeh....habes untuk 11 ogos...next...kat PART 7 keyh...sis pun tak tahu la sampai Part berapa sis nak taip ni.... yehet~

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "