Posts

Showing posts from June, 2015

Happy Bday Shuk!

Image
Assalamualaikum wbt
ehem...fuh fuh...special sikit post kali ni..
dikala study untuk paper esok *killer subject* namun sempat singgah sini jap... ehem..ehem..nak buat #SHOUTOUT... to my bro...walaupun tak sedarah...

HAPPY BIRTHDAY to my bro Shukri Ishah!!! Happy 21'st bday!! Saengil Chuka Hamnida!! Tanjyobi Omedeto Gozaimau!!  Selamat Hari Lahir!!! dan segala wish dalam bahasa lain yang sama waktu dengannya..tehee~
sekarang nak tampal ayat cliche bila wish orang..
Semoga panjang umur murah rezeki..dikurniakan kesihatan dan kejayaan dunia dan akhirat... and May Allah bless you always... hehehe...*ayatcliche..
#guwa nak susun ayat sedih..sila nangis#
Akak bersyukur sebab dapat kenal shuk selama dua tahun ni.... banyak benda kita simpan sama-sama...banyak kenangan sana sini...pahit manis...suka duka *cliche lagi... ur the best... ingat, jangan pernah mengalah dalam hidup...bila rasa down, ingat Allah...ingat keluarga...never give up...betulkan niat...jangan sedih-sedih...jangan malas-mala…

Life As A Daksinatorz

Image
Assalamualaikum...

Its been month tak menulis...eh..silap..tak menaip......takdelah..bohong...aku menaip je..tapi bukan kat blog....aku menaip assingment, menaip report PSM dan pelbagai lagi yang memerlukan taipan....gittew...

Idea hari ni? hurm...aku baru lepas tengok Pitch Perfect 2...tengok online...first tengok dengan Bahzi, Ebal and Azrol....act, agak lambat jugaklah baru  dapat tengok...*believe it or not, FF7 tu pun aku tak tengok lagi....sedih bak hang!* overall...aku memang suka dengan movie ni...from the fisrt one...lagu2 yg diorang cover dalam movie tu boleh main dua tiga lapan sepuloh kali kat telinga ni....
Apa yang aku nak kongsi rini sebab Pitch Perfect 2 ni mcm ada kaitan dengan Citra Daksina...eh? apa Citra Daksina?? Citra Daksina tu a dance group...consist of extreme sweet sour annoying people...haha...

The beginning of my life as a Daksinators was a bit hard. I know no one kecuali Fahmi...Fahmi dengan Mira orang yang bertanggungjawab masukkan aku dalam dunia tarian …