Posts

Showing posts from March, 2015

Susun Tangan Sepuluh Jari

Image
Assalamualaikum...

hurm... susun tangan sepuluh jari...
tahan rasa sayu dalam hati...
pendam rindu yang tak terperi...
harapan berjumpa entah bila akan terjadi....

atas ni bukan pantun...pandai beza kan pantun dengan bukan pantun??
last few days, tweet rindu dekat koala...
serius teringat dia tiba-tiba...
bila dah terindu dye maka...terindu la juga dgn malaon lagi dua
*ila n ruz, diana refer kita sebagai malaon...aku ikot je*

tapi ... kuciwa hati sebab rindu tak berbalas....
nangis dah.... tutup muka dengan bantal... she didn't miss me like i did...
why dyana...why....

suddenly... "pi baca kp punya update tengok rindu ke tak rindu"

.........................
aku lupa...
aku lupa wujud satu lagi ruang perkongsian cerita...aku lupa wujud satu lagi medan untuk stalk each other... Ya Allah... tersentak kejap... dari baring atas katil,terus bangun bukak lapy...

5 March 2015...latest blog update...

...... T_T ...... *terharu boleh? nanges lg...cengeng gila*

aku yang lama dah tak …
Image
Assalamualaikum..

pening... pening lahai...
pening dengan perangai kawan...
pening dengan nak cari tajuk PSM....
pening dengan LI..

sabar Dayu...sabar...
chillax...cool down...tarik nafas..hembus nafas...tarik nafas hembus nafas...
banyak lagi benda aku nak pikir selain dari pikir kesentapan kau...kau dah besar..kau pandai fikir...kau kan hebat..lagi hebat dari aku...pandai lah kau...kau lelaki kan...brace urself..be a man..a real one...tak guna nak #deepsentap tak memasal...

My Sweet Annoying Citra Daksina Family

Image
Assalamualaikum...

fuhhhhh~~~~~
*tiup-tiup habuk*
fuhhhhhh~~~~~
*tiup-tiup spiderman*

last post was on 9th January 2015.... hari ni 1st March 2015... hurmm...kira lama jugak....sebulan tak datang kemas blog...

aku tak tahu macam mana aku nak mula bercerita... cuz i don't know how to express my feeling now... im so happy with my life now...... why?? because of them...

This is my Citra Daksina family.... dalam banyak kelab..persatuan or group yg pernah aku terlibat..secara lansung mahupun tidak... this one is the most sweet annoying family yg pernah aku ada.... jujur...you guys make me damn happy....and i keep on falling in love with all of you every time we meet...every time we hang out.... rasa dalam hati ni...Ya Allah... only He knows... dengan korang aku tak perlu risau utk tunjuk the real me..cuz it's is me... tak perlu nak fikir apa orang cakap..tak perlu nak fikir apa-apa...

nak tahu tak? bila kita training sesama..then kita tak jumpa utk beberapa hari...nak jumpa korang …