Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, March 13, 2015

Susun Tangan Sepuluh Jari

Assalamualaikum...

hurm... susun tangan sepuluh jari...
tahan rasa sayu dalam hati...
pendam rindu yang tak terperi...
harapan berjumpa entah bila akan terjadi....

atas ni bukan pantun...pandai beza kan pantun dengan bukan pantun??
last few days, tweet rindu dekat koala...
serius teringat dia tiba-tiba...
bila dah terindu dye maka...terindu la juga dgn malaon lagi dua
*ila n ruz, diana refer kita sebagai malaon...aku ikot je*

tapi ... kuciwa hati sebab rindu tak berbalas....
nangis dah.... tutup muka dengan bantal... she didn't miss me like i did...
why dyana...why....

suddenly... "pi baca kp punya update tengok rindu ke tak rindu"

.........................
aku lupa...
aku lupa wujud satu lagi ruang perkongsian cerita...aku lupa wujud satu lagi medan untuk stalk each other... Ya Allah... tersentak kejap... dari baring atas katil,terus bangun bukak lapy...

5 March 2015...latest blog update...

...... T_T ...... *terharu boleh? nanges lg...cengeng gila*

aku yang lama dah tak bukak.. aku yang lama dah tak jenguk...

lama sangat tak jumpa diorang...cuti yang lepas tak jumpa lansung..tak hangout langsung..tak nampak muka langsung....apa nak jadi?? apa berlaku?? mujoq ego aku ni tak de kuat mana... bile rindu ku kata rindu...bila sayang ku kata sayang...*gittew* walaupun aku je yg kene buli.... siyes doe,bila boleh jumpa??

Tuesday, March 3, 2015

Assalamualaikum..

pening... pening lahai...
pening dengan perangai kawan...
pening dengan nak cari tajuk PSM....
pening dengan LI..

sabar Dayu...sabar...
chillax...cool down...tarik nafas..hembus nafas...tarik nafas hembus nafas...
banyak lagi benda aku nak pikir selain dari pikir kesentapan kau...kau dah besar..kau pandai fikir...kau kan hebat..lagi hebat dari aku...pandai lah kau...kau lelaki kan...brace urself..be a man..a real one...tak guna nak #deepsentap tak memasal...

Sunday, March 1, 2015

My Sweet Annoying Citra Daksina Family

Assalamualaikum...

fuhhhhh~~~~~
*tiup-tiup habuk*
fuhhhhhh~~~~~
*tiup-tiup spiderman*

last post was on 9th January 2015.... hari ni 1st March 2015... hurmm...kira lama jugak....sebulan tak datang kemas blog...

aku tak tahu macam mana aku nak mula bercerita... cuz i don't know how to express my feeling now... im so happy with my life now...... why?? because of them...

This is my Citra Daksina family.... dalam banyak kelab..persatuan or group yg pernah aku terlibat..secara lansung mahupun tidak... this one is the most sweet annoying family yg pernah aku ada.... jujur...you guys make me damn happy....and i keep on falling in love with all of you every time we meet...every time we hang out.... rasa dalam hati ni...Ya Allah... only He knows... dengan korang aku tak perlu risau utk tunjuk the real me..cuz it's is me... tak perlu nak fikir apa orang cakap..tak perlu nak fikir apa-apa...

nak tahu tak? bila kita training sesama..then kita tak jumpa utk beberapa hari...nak jumpa korang balik time training is the most exciting thing...rasa tak sabar tu sangat222222222 lah kat tahap maksima.... bila group wasap senyap sehari..mcm ada rasa tak lengkap...walaupn tak jumpa nk jugak borak...korang punya perangai masing22 Ya Allah....selalu sangat ukir garis senyum kat bibir ni.... nak marah pun ta boleh..nak merajuk pun tak senang...tak pernah bosan tgok pic and video korang yg melambak dalam phone..dalam lappy.....bila fikir next sem dah LI...then tak jumpa korang...rasa sedih sangat dlm hati ni....mcm nak menangis..*dah nangis dah pun*....cuz sayang sangat2...memang terlalu sayang.....just thinking of not seeing you guys for bout 6 month make me sad...rasa awkward...rasa pelik...rasa....hurmm...............kalau lah aku boleh spam gambar kat sini..dah lama aku spam...tp kang annoyed org yg baca pulak....walaupun entah ada entahkan tidak.... kalau dulu aku kata aku nak berhenti menari....means aku memang takkan terlibat lagi...but now...even nanti aku tak terlibat dgn tarian..aku still nak hang out dgn diorang......playing UNO cards with them...buaya biawak...Truth or Dare.... macam budak22 sekolah kan?? tp that's us....benda2 simple macam ni yg buat kami makin rapat....memang  berdoa pada Allah...biarlah friendship kitorang ni kekal sampai bila-bila.... jangan ada yang hilang begitu je.... biarlah kat mana pun tercampak masing2 after graduation....tp ukhuwah kena wajib terjalin macam biasa..... ada masa..ada waktu..masih boleh berjumpa....masih boleh bergurau senda....Amin Ya Rabbal Alamin...

#ilovemyCD
#Dancer


Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "