Finally, habes exam dah~

Assalamualaikum...

Finally.... hari ni..9/Januari/2015...dengan rasminya tamat la Final Exam bagi pelajar tahun 3 Fakulti Komputeran Universiti Teknologi Malaysia.......*clap-clap*

Alhamdulillah...semuanya selamat...walaupun ada paper yang menyiksa malah membunuh aku dalam senyap dan diam di dalam dewan periksa....namun apa la salah kertas tersebut...aku yang tak cukup preparation...
Paper terakhir hari ini --> Artificial Intelligent terbitkan senyuman di bibir.....paper paling penuh aku jawab...sampai habes answer booklet tu aku kerjakan...eh?? haha...^^

tapi...kami 3SCSB belum merdeka sepenuhnya dari sem ni...why?? haha...kene redo asignment la....asignment Bioinformatik....baru kekonon nak relax-relax lepas exam...namun...hakikat pelajar....tak lepas dari kerja,tugasan, dan pelbagai lagi....nanti dah kerja sama gak kan? tade masa nak relax dalam dunia ni....cuti 5 minggu... ^^ tapi aku tak sampai 5 minggu kat rumah....kene balik seminggu awal....preparation untuk pertandingan tarian...gituh................*dengar cerita bakal kene buli habis-habisan kali ni*.....

btw, its 2015!!! tak terlambat rasanya nak wish HAPPY NEW YEAR.....kan??? kan?? aku unofficially 23.....rasa makin tua...but hanya nombor...jiwa budak lagi...hehehe.......k bye~

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2