Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, January 9, 2015

Finally, habes exam dah~

Assalamualaikum...

Finally.... hari ni..9/Januari/2015...dengan rasminya tamat la Final Exam bagi pelajar tahun 3 Fakulti Komputeran Universiti Teknologi Malaysia.......*clap-clap*

Alhamdulillah...semuanya selamat...walaupun ada paper yang menyiksa malah membunuh aku dalam senyap dan diam di dalam dewan periksa....namun apa la salah kertas tersebut...aku yang tak cukup preparation...
Paper terakhir hari ini --> Artificial Intelligent terbitkan senyuman di bibir.....paper paling penuh aku jawab...sampai habes answer booklet tu aku kerjakan...eh?? haha...^^

tapi...kami 3SCSB belum merdeka sepenuhnya dari sem ni...why?? haha...kene redo asignment la....asignment Bioinformatik....baru kekonon nak relax-relax lepas exam...namun...hakikat pelajar....tak lepas dari kerja,tugasan, dan pelbagai lagi....nanti dah kerja sama gak kan? tade masa nak relax dalam dunia ni....cuti 5 minggu... ^^ tapi aku tak sampai 5 minggu kat rumah....kene balik seminggu awal....preparation untuk pertandingan tarian...gituh................*dengar cerita bakal kene buli habis-habisan kali ni*.....

btw, its 2015!!! tak terlambat rasanya nak wish HAPPY NEW YEAR.....kan??? kan?? aku unofficially 23.....rasa makin tua...but hanya nombor...jiwa budak lagi...hehehe.......k bye~

2 comments:

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "