Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, November 28, 2014

Citra Daksina dance group, Universiti Teknologi Malaysia

Assalamualaikum....

WARNING: POST BERGAMBAR

First entry aku setelah beberapa bulan sepi... It's a shame sebab aku tak dapat nak habeskan  segmen 30 Days Challenge.... hurmm..... bukan sengaja tapi tak sempat... naik je sem baru aku terus sibok... dah tak leh nak huhahuha sangat....Third year student katanya... subject tahun ni wooo.....mencabar rasa jiwa....plus, komitmen tarian aku pun tak memberi peluang aku untk post entry... *alasan semata..tp tak tipu,aq mmg busy*

Alhamdulillah..tahun ni, sem ni... keluarga CITRA DAKSINA bertambah besar.... bertambah ramai.... sempoi....macam-macam perangai..macam-macam keletah.... masing-masing sporting...itu yang paling best.... patot tak aku list kan nama diorang kat entry ni?? haha....post je la


1. ALI
2. IZZAT
3.IWAN
4. AZRIF
5.AZROL
6. AQMAR
7. BAJI
8. YANA
9. KASYA
10. MARIA
11. TRACEY
12. AAI
13. NISA
14. UMIE
15. AMISYA
16. FETY

so,this is our new family. so, sekarang aku nak belanja "beberapa" gambar kitorang....bosan? tak yah tengok lah kalau macam tu....haha..aku sekadar nak menyemakkan entry aku ni je dengan gambar2 ni.... =D
















Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "