Posts

Showing posts from November, 2014

Citra Daksina dance group, Universiti Teknologi Malaysia

Image
Assalamualaikum....

WARNING: POST BERGAMBAR

First entry aku setelah beberapa bulan sepi... It's a shame sebab aku tak dapat nak habeskan  segmen 30 Days Challenge.... hurmm..... bukan sengaja tapi tak sempat... naik je sem baru aku terus sibok... dah tak leh nak huhahuha sangat....Third year student katanya... subject tahun ni wooo.....mencabar rasa jiwa....plus, komitmen tarian aku pun tak memberi peluang aku untk post entry... *alasan semata..tp tak tipu,aq mmg busy*

Alhamdulillah..tahun ni, sem ni... keluarga CITRA DAKSINA bertambah besar.... bertambah ramai.... sempoi....macam-macam perangai..macam-macam keletah.... masing-masing sporting...itu yang paling best.... patot tak aku list kan nama diorang kat entry ni?? haha....post je la


1. ALI 2. IZZAT 3.IWAN 4. AZRIF 5.AZROL 6. AQMAR 7. BAJI 8. YANA 9. KASYA 10. MARIA 11. TRACEY 12. AAI 13. NISA 14. UMIE 15. AMISYA 16. FETY
so,this is our new family. so, sekarang aku nak belanja "beberapa" gambar kitorang....bosan? tak yah tengok lah k…