Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, September 5, 2014

Cabaran 30 Hari : Day 5 | 3 Perkara yang ingin dikatakan kepada bekas kekasih

Assalamualaikum...

Jujur..terdiam, terkedu,tersentak kejap dengan tajuk untuk hari kelima ni....loading sekejap....bukan sekejap tapi lama gak sebenarnya....aq pikir gak sebenarnya perlu ke aku tulis......tapi take it or leave it? just grab the chance la.... bila lagi nak luah rasa...ceh.........=.="

Aq masa budak2 hingusan dulu kapel sana sini...wahahahaha....okeh tipu ~ so, here goes...for that person yang ajar aku pasal benda ni... ( matriculation story )

1. Thanks sebab Kamu ajar org macam mana erti sayang, erti rindu
2. Thanks sebab Kamu ajar org macam mana erti kecewa., erti luka.
3. Thanks sebab Kamu ajar org macam mane erti benci.Take care, be happy, be free.

okeh dah...aku x nak cakp banyak pasal mamat ni.. let by gone be by gone.. aku tak nak ingat apa sebab aku sakit....masih sakit....walaupun dah lama berlalu.....luka masih ada, syg masih ada,benci lagi la ada....

So, that's my challenge for day 5... hows yours?? nak p bace orang laen punya lak....hehe
Day 1 : Klik Sini
Day 2 : Klik Sini
Day 3 : Klik Sini
Day 4 : Klik Sini

#KelabBloggerBenAshaari

11 comments:

  1. perkara yang lepas jangan dikenang. heheh

    Salam Perkenalan dari mamamyja.
    Jemput singgah, komen dan follow

    CABARAN HARI KE-5

    ReplyDelete
  2. forget je la ye.. bgus2.. senyum2 selalu.. :)

    ReplyDelete
  3. happiness is the best revenge for your ex. congrats!

    ReplyDelete
  4. Sbr yunk .. kalau rasa sedih lg jumpa dr cinta qasehdalia tau

    ReplyDelete
  5. bila dah ada orang yang halal untuk kita sayang mesti hargaiiii sangat2 kenapa ex2 tu datang.. ;)

    ReplyDelete
  6. Pengalaman mengajar kita erti percintaan..


    ReplyDelete
  7. InsyaAllah yg lebih baik akan dtg.. hee

    ReplyDelete
  8. singgah jugak... hihi, jangan kecewa2 dah ye... jadikan itu pengajaran yang terbaik, nanti jumpa seseorang mesti kamu happy ! ceria2kan diri dear..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "