Followers

Cabaran 30 Hari : Day 4 | Buku Kegemaran Cik Ayue

Assalamualaikum wbt..

.hye peeps....how's life?? how's your 30 days challenge?? dah post dah entry untuk hari ke 4? Aku baru je nak taip ni... *lepas korang baca maksudnya dah taip lah..hehe* 

Jadi...buku kegemaran eh...hehe... aku hantu novel...satu novel boleh amik masa satu hari je baca....serius aku tak tipu.....once dah baca aku x boleh berhenti sebab aku tak suka baca separuh...curiosity tinggi...sangat-sangat tinggi......basically, bila beli novel..aku usha cover buku dulu.....then baru sinopsis....kenapa??  Habit..... haha....aku tengok cover dye cool, cantik, aku belek bace sinopsis pun cantik jalan cerita then aku beli.....tak kesah la penerbit mana pun... Alaf 21 ke, Fajar Pakeer ke, KakiNovel ke....asal memenuhi citarasa jiwa aku...hehe...jadi kalau nak specific kan buku kegemaran uh susah la...sebab banyak sangat....tap, meh aku belanja one of my feveret....




this is one of my favorite.  Aku Suka Dia by Julees..terbitan FP.......cover dye simple and cool. Sinopsis? haha..bout Hara and Ian Zachry....berkisarkan cinta zaman kolej...terpisah then jumpa kembali di alam kerja.... kindda fun ....try baca then u know what I mean....hehehe.....Lagi, aku Suka gak Baca novel Hlovate....aa+bb...seronok....lagi hurm...Awek Chuck Taylor by Nami Cob Nobbler....sempoi gila cerita ni...haha....



okeh...that's all....nak baca orang len punya...hehehehe

Comments

  1. Awek Chuck Taylor memang tak dinafikan awesome! lepas baca novel yang ni, terus jatuh hati dengan Lejen Press and novel2 Nami yang lain. kena try baca sebuah novel Nami tau!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts