Followers

Cabaran 30 hari : Day 1 = Latest Picture and 5 Fact Bout Me self


Assalamualaikum...

Evening uolllss.... hokeh..yang sebenarnya dah terlambat join cabaran 30 hari ni... orang lain esok dah masuk cabaran ke tiga , aku tertatih-tatih lagi dengan cabaran kedua....tape...better late then never..tak gitu??
k...for the first day...kene tampal gambar terbaru dan kena bagi tahu 5 fakta tentang diri sendiri...

1. Gambar terbaru..



2. 5 fakta tentang aku :


1. Aku senang panas senang sejuk
2. Xsuka guruh,petir , kilat
3. A 22 years old girl who looks like a secondary school girl
4. Bila dah bercakap susah nak berhenti
5. Aku tak feminim macam gadis22 yang lain....aku sarung je baju yang aku rasa selesa...no make up...mostly tshirt..jeans..aku ada dress satu je dalam almari...itu pun mak yang beli...hahaha


Okeyyy...first mission done!!
#kelabbloggerBenAshaari

Comments

  1. sama la kita ayu...yg no 5 tu hampir sama...

    ReplyDelete
  2. aiyarkkkk jangan jerittt hehehheeh...tq join

    ReplyDelete
  3. No.4 paling sama.. bila dah start cakap macam peluru jer kuar.. hehehe.. yang lain ada sipi2 jer hampir sama..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts