Followers

Proud To be One

Proud To be One

Thursday, June 12, 2014

tajuk?? hurm...gambar dan memori mungkin??





Asslamualaikum....

post nombor dua hari yang sama...
    ha..bile namanya dah start nak tulis...asek nak tulis je....
    bile nya nk study pun tak tahu..padahal esok exam....=="
   
   aq baru je pas tengok gambar22 lama kat wall kawan22...
   gambar mase matrik plng bnyk...
   n i realise..
   tiap kali gambar kelas je...aku mesti gambar dekat dgn el...
   haha
   bukan takat 1,2 gambar...
   tp bnyk kot........hurmm..abaikan

   bila tengok gambar...rindu pulak dekat semua orang dalam gambar
   bila tengok gambar....satu-satu memori dok main22 kat mata macam tgh tengok wayang....
   pastu dok screen shot satu22 kat mata ni..hahaha...kelakar...
   bila tengok gambar...kita rasa nak pergi balik je kat masa tu....betul tak?? jangan nak tipu eh....hehe
 
  seronok kan bila tengok gambar...sebab mostly, gambar yg diambil tu ade cerita dia...ade kisah dia...
  bohong kalau amik gambar saje22...*tp tak tahulah zaman selfie sekarang ni kan*
  we wanna save our memory by taking picture so that when we look at it,it reminds us of that moment...
  ape lg bile tgh kemas22, jumpa gambar22 lama...kan...faham kan maksud aku??

 


 









No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "