si Koala tu~

Assalamualaikum...

i was wondering what should i write in this entry..
aku post kat twitter...
tetibe ade la insan ni...dye soh tulis pasal die...hahaa



si KOALA tu...


maka bermula lah cerita dulu kala...
di sebuah petempatan dipanggil bandar tenggara..dimana kanak22 ribena bersekolah disana...duduk berpindah randah bagaikan orang22 nomad...sekejap di sini..sekejap disana...
maka, ceritanya di dlm satu kelas tu..adelah seorang gadis..katanya dye comel...katanya die cantik..katanya die kurus...yelah..die lah tu....
maka die kini katanya berada di seremban sane...
katanye..pulang ke petempatan ni bulan julai nanti...
katanya suruh aku kesana melawat die...menggunakan epey daus yg telah pulang ke pangkuan bonda di bt betuah ni...
tapi katanya juga di org yg sama ya mem 'padan muka' kan aq sbb aku sensorang kat bt ni...
Ila pun belum balik lagi..
nk buat camne...utm baik sangat bg cuti awal...utm mengasihani student22 dgn tak bg cuti bnyk22...haha
katanya lagi balik lambat sebab exam pun tak start lagi...
haha...selamat ber-exam la
aku dah bye22xxx dah kat paper22 aq...
katanya lg dye dah lama tak menghupdate blog dye...
maka aku pun dah jadi nak menghafal entry terakher kat kasut puteh dye tu..
because i miss you tajuk dye...
katenye bile ntah nak hapdate...=="
pergilah hapdate sane sepatahduatigalima kata...
hahaha....


*balilahcepatsikit..bosantakdekorang*


Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2