Hamsteristik

Assalamualaikum....

terketaq-ketaq jari nak menaip....yelah dah lama betul aku memang tak jenguk pun blog....alasan macam biasa...konon-konon busy...padahal entah ape yang aku busy kan pun aku tak tahu......

esok aku ade exam sebenarnya...paper Psda...data statistik...yg bile dalm kelas aq mmg blur,tak faham pape....maklumlah--> aku + math =......... haa, faham-faham je lah kan....memang tak de chemistry....rasa nak nanges je bila kelas...haha...

sebenarnya banyak benda aku nak cerita...tapi tu lah..aku tak tahu dah mcm mana nak diceritakan kisah22 tersebut... btw, aku bela hamster sekarang....hehehehe....bahagia....comel loteh....rasa mcm nak gumpal-gumpal je menatang kecik tu... sakit dye bile mase dah beranak -pinaklah....sampai 32 ekor generasi..bayangkan................pastu kitorang dok bg kat org...last22 tinggal 6 ekor je sekarang....5 jantan 1 betina... tamo ade betina banyak22...bahaya...ni pun semalam dah mula bergadoh sampai bedarah bagai..sedih aku..yg berdarah aku punya hamster lak uh...terkejut aku masa jenguk Lokiey semalam...==" gaduh dgn hamster Nadz nama Hacker.....pastu kitorang asingkan sangkar Hacker dgn Lokiey....tp pagi td lak mase aku jenguk, Lokiey dok bergomol *gadoh ke main-main ke aku tak tahu* dengan si Mielo...eyy..geram je aku..dah lah dua22 tu aku yg bawak balik...lau mati sekor t mcm mana nak bg kat Erol...dah lah aku tak decide lg mana satu antara Lokiey dgn Mielo yg nk bg kat Erol....

Lokiey generasi Karen..kaler Kelabu cerah...jenis tak menggigit org....baik je budaknya... Mielo lak generasi si DoubleA...kaler warna Hitam Kelabu...yg ni aku rasa die obesiti...bulat gile....gemok...hahaha...bile tdo ,terbongkang...and suka tido celah22 rumah dye...mcm tempat22 sempit... apesal ntah macam tu...

seronok bela menatang kecik ni...tiap kali balik dari keals je..mesti aku singgah bilik TV dulu *kitorang tak letak kat bilik sbb berbau* hahaha...jadik kebiasaan...aku takkan masuk bilik aku dulu....singgah tengok diorang....main22 kejap dgn diorang...buli22 diorang..dah puas baru balik bilik....hehehe...bile stress je,boring je, p lah tengok dorang......=D rase seronok...comel sangat...pe lg bile tgok si Karen cube nak bukak pintu gate sangkar dye...dok gigit22 pintu tu..*pintu sangkar dye longgar sikit..so kdg22 mmg boleh terbukak bila dye dok tolak22*....Karen tu yg paling ramai orang sayang....dye yg paling tua...senior lah kiranya....baik,dye jenis pembersih sikit...tak gigit orang...bile bg lepas berdezup dah hilang...ikot suke dye je...sgt22 gile kuaci...haha...makanan memilih pulak tu....Hamster pun pandai demand tau..jangan tak tahu...
oh...lupa nak ckp, hamster kitorang baka --> Winter White Russians....nak tgok gambar dorang leh lah jenguk album kat pesbuk aku...hahaa....k bye~


Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2