Final Paper Oii!

Assalamulaikum....

testing tekak satu dua tige...testing keyboard satu tiga dua....testing kelajuan menaip....tiga dua satu..ehemehehemehehem...hmmmm tarik nafas.......

`"ORG KAMPUNG OIIIII!!!! OOOHHH ORG KAMPUNG!!!! ESOK AQ LAST PAYYYPERRRR!!
NAK BALIK UMAH DAH NI OIII!!!! LAST PAYYYPERRR OIIII!!"

oh..
masih berguna dan berbakti lagi nampaknya keyboard aku...dye tabah dan kuat menahan ketukan-ketukan di badannya yang dilakukan dgn kejam dan sadis serta zalim namun penuh dgn semangat kebalikan kampung..
ye..esok LAST PAPER utk final exam semester ni.
ye..esok aku bakal merdeka dari semester yang bertuah ni
ye..esok aku tunang dgn kebebasan...*status pesbuk aku yg mengarut*
ye..esok final paper untuk bebudak fakulti aku walaupun ade je fakulti lain,course lain yg dah lama habes awal and ade yang dah selamat kat rumah
ye..esok tetap last paper... ^^
Paper bertuah esok--> OPERATING SYSTEM
fakta.
fakta
fakta.
fakta.
fakta.fakta.fakta.
hafal dan pemahaman.
hurm...otak aku dah senak
kite bace je lah.
hahahhaaha
asal last paper je mesti dah tade rase nak study
*eh...pernah ke aku study? ^^ *
yang penting sekarang mood balik kampung...
ooohhh balik kampung...
*keluar dah lagu balik kmpg* 
*sengih*



Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2