Followers

Proud To be One

Proud To be One

Sunday, June 15, 2014

Assalamualaikum....

salam pagi buta.
jangan tanya kenapa aku tak tido lagi.
jangan ingat aku tak tido sebab bola.
aku tak fanatik pun.
sape menang tu la yang aku sokong..hahaha..*German tetap di hati*

ade lagi 3 chapter kena cover.
tp mcm dah masuk mata kanan keluar mata kiri pulak.
berputar-putar je
ni aku amik peluang rehat kejap.
dok mengadap je lama-lama mahu aku pengsan
alasan kan?
memang pun...hikhikhik
esok exam pukul 9pagi
rancangan aku mcm tak nak tido.
tp....hurm...aku takot aku sakit kepala pulak kang
dilema nak tido ke tidok...
haha. k bye~

p/s--> sape yang bace atau terbaca atau tertengok post ni..kalau rajin tinggal-tinggalkan lah jejak kat ruang komen tu... sori tade shoutbox. tak mampu nak beli...eh..eh..eh..*alasan*

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "