Assalamualaikum....

salam pagi buta.
jangan tanya kenapa aku tak tido lagi.
jangan ingat aku tak tido sebab bola.
aku tak fanatik pun.
sape menang tu la yang aku sokong..hahaha..*German tetap di hati*

ade lagi 3 chapter kena cover.
tp mcm dah masuk mata kanan keluar mata kiri pulak.
berputar-putar je
ni aku amik peluang rehat kejap.
dok mengadap je lama-lama mahu aku pengsan
alasan kan?
memang pun...hikhikhik
esok exam pukul 9pagi
rancangan aku mcm tak nak tido.
tp....hurm...aku takot aku sakit kepala pulak kang
dilema nak tido ke tidok...
haha. k bye~

p/s--> sape yang bace atau terbaca atau tertengok post ni..kalau rajin tinggal-tinggalkan lah jejak kat ruang komen tu... sori tade shoutbox. tak mampu nak beli...eh..eh..eh..*alasan*

Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2