Posts

Showing posts from March, 2014
Image
Assalamualaikum...

Salam awal pagi buta...haha...pukul 3.11 pagi....hurmmm....macm mana aku boleh stay up sampai waktu macam ni? alasannya senang...aku tetido dari maghrib bangun kol 12.00 malam tadi...=="...hajatnya nak tido sekejap je...tapi...= = " ...aku memang penat sgt hari ni...tak tahu la kenapa....*alasan semata* ...btw,aku tak tahu nak cakap ape lagi....blog memang dah berabuk dek lama tak dijenguk....sedih sangat.... memang aku dah jarang bukak....blogwalking pun dah sangat22 rare untuk aku sekarang....kui33..

Btw...aku dalam proses nak amik lesen kereta ni....huhu...*excited terlebih* ...ritu dah Kpp....Sabtu ni ujian komputer lak..... hurm22..risau jugak ni sebenarnya.....takut salah banyak then kene mengulang.....hopefully tak lah kan.....aku amik dengan member aku...Syukie...tp kitorang dgn penuh mandat sesuka hati panjangkan nama dia jadi Syukriawati...hahaha.....girl tau...haha...ape lagi nak cerita eak..hurm...tade kot...k la...nak membelek buku....bye22...…