Posts

Showing posts from February, 2014

New Sem

Assalamualaikum...

Uhuk-uhuk....berjerebu dah blog aku ni....*tepis-tepis*....dia macam tahu-tahu je aku nak menjenguk dia hari ni eah...haha....sengaja bagi berasap kan...macam kes fogging petang22 tadi kat blok aku....tengah sedap22 aku tido petang tetiba dengar suara lelaki..."Adik-adik,sila keluar dari blok"...ingatkan aku tengah mimpi,realiti rupanya...ciss sangat....baru nak mimpi jumpa dengan Tao Exo tu...hehehe...
ohh....ini post pertama aku di semester baru.....selamat memulakan semester baru anda kepada kawan-kawan yang baru je habis cuti...*cuti aku dah habes seminggu lepas..paling awal pulak tu...jeles gile dekat Koala yang cuti sampai bulan 3..tak kelakar eh dia cuti lama*...semester ni untuk aku dan kawan22 coursemate aku sangat mencabar...jiwa,raga,fizikal,mental....keseluruhannya....ewaaahhh....nak kene listing subject ke? hokeh..
1. Object Oriented Programming (OOP)
2. Software Engineering (SE)
3. Advanced English for Academic and Communication 
4. Structure and…