hasil tegukan 3packet nescafe sekaligus

Assalamualaikum...

Ni cerita 3 hari lepas....*3hari rasanya,tp berlaku dalam minggu nilah..*....nak dijadikan cerita hari Isnin,ada kuiz COA-->Computer Organization and Architecture.......entah apa jadah aku sabtu pai ahad memang dok ngadap benda tu je....dah boring punye pasal, aku gatal tangan dok klik folder one piece Ep 1-100...terbukak pulak dari ep 1......oleh kerana aku dah lama tak update One Piece *bz manjang* aku pun terpesona kembali....bahahaha.....sehari suntuk gak dok melayan...habes lah jugak dalam 200 ep....bhahaha...marathon!!!! Nak dijadikan cerita lagi,ahad tu sambil dok ngadap slide COA and Luffy at the same time, aku teguk 3 packet nescafe 3in1
berturut-turut....maklum..musim sejuk...
hasilnya----> masa jawab kuiz kepala aku berat semacam....tengok slide lecturer kat depan mata sakit semacam...balik bilik terus tumbang...badan rasa panas..kepala rasa nak meletup...*oh,hari isnin aku tak teguk nescafe*.....wonder,terlebih minum or sebab tak minum buat aku sakit kepala??? hurrrmmm...
okeh..cite pendek je....k...adioossss....




ohh...sesaper yg ta minat one piece tu rugi sangat..hahaha....kbye!

Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2