Posts

Showing posts from December, 2013

This I Promise You

Image
Assalamualaikum....


Oh, oh When the visions around you Bring tears to your eyes And all that surrounds you Are secrets and lies I'll be your strength I'll give you hope Keeping your faith when it's gone The one you should call Was standing there all along And I will take you in my arms And hold you right where you belong Til' the day my life is through This I promise you This I promise you I've loved you forever In lifetimes before And I promise you never Will you hurt anymore I give you my word I give you my heart This is a battle we've won And with this vow Forever has now begun Just close your eyes (close your eyes)each loving day (each loving day) And know this feeling won't go away (no) Til' the day my life is through This I promise you This I promise you Over and over I thought When I hear you call Without you in my life, baby I just wouldn't be living at all And I will take you in my arms (I will take you in my arms) And hold you right where you belong (right where you belong) …
Image
Assalamualaikum....

maybe everyone is rite
there's no good looking at the past...
it will only bring sadness...
so..gonna look forward,,,really.....for those in the past..thanks a lot... =D

Image
Asslamualaikum...

Ola semua.....haa,..tengah study wekk ni sebenarnya...Exam start 30 December..Final exam k....huhu...tapi still boleh online dan berfoya-foya.....==" apelah .....

bape hari je lagi nak masuk new year....then 22 tahun... 22TAHUN!!!! Gosh....cepat nya masa berlalu.....terasa macam baru semalam je masuk form 5...maen22 dalm kelas....macam baru semalam je amik result SPM.....tetibe sekarang dah 22 tahun...macam mana tu?? Cita-cita pun tade lagi ni///=="


Image
Assalamualaikum...

Bukan aku mengeluh...*tp mcm mengeluh*...tapi coding seriously bukan minat aku....aku lansung tak faham sebenarnya pasal benda-benda ni.....aku sangat stress sekarang....sangat menyesal kerana aku kene belajar bende22 ni...aku nak BIOLOGI....bukan sains Komputer....hrrmmmmmm

hasil tegukan 3packet nescafe sekaligus

Image
Assalamualaikum...

Ni cerita 3 hari lepas....*3hari rasanya,tp berlaku dalam minggu nilah..*....nak dijadikan cerita hari Isnin,ada kuiz COA-->Computer Organization and Architecture.......entah apa jadah aku sabtu pai ahad memang dok ngadap benda tu je....dah boring punye pasal, aku gatal tangan dok klik folder one piece Ep 1-100...terbukak pulak dari ep 1......oleh kerana aku dah lama tak update One Piece *bz manjang* aku pun terpesona kembali....bahahaha.....sehari suntuk gak dok melayan...habes lah jugak dalam 200 ep....bhahaha...marathon!!!! Nak dijadikan cerita lagi,ahad tu sambil dok ngadap slide COA and Luffy at the same time, aku teguk 3 packet nescafe 3in1
berturut-turut....maklum..musim sejuk...
hasilnya----> masa jawab kuiz kepala aku berat semacam....tengok slide lecturer kat depan mata sakit semacam...balik bilik terus tumbang...badan rasa panas..kepala rasa nak meletup...*oh,hari isnin aku tak teguk nescafe*.....wonder,terlebih minum or sebab tak minum buat aku sa…

Really Love This Relation

Image
Assalamualaikum..


some of my conversation today with dear bestie,Koala...
really do miss her....even jauh, gaduh22 manja...still deep inside, release stress kejap...
sayang sangat dengan persahabatan ni....
even belum selama mana....even baru bercambah tahun 2009...
tapi aku tada hal dengan tahun sangat....lagipun friendship bukan terletak pada lama mana kite kenal...
but terletak pada kepercayaan kite pada sesama sendiri... betul tak?? betulkan aku kalau salah...=D

Ila and Diana...thanks for accepting me as your friend...<3

Friend

Image
ASSALAMUALAIKUM.

Sometimes he do make me smile.....
Other time he make me laugh
Sometimes he do make me angry......
Other time he always make me annoyed.....truly annoyed...
But still.... he always be a friend to me...
a good friend...
His act , his noisiness , his naughty style...
Blur side of him... strong side of him....bad and good side.....
I don't really care what others said...
Cuz it doesn't really matter to me...
maybe because I really do treat him as a friend...
Yeah....a really good friend (but still tak boleh lawan Koala dgn Ila and tak lupe ruz...kikiki)