Posts

Showing posts from November, 2013

Well...what a busy week~

Image
Assalamualaikum

Hey guys.....lama dah rasanya tak menconteng....rindu pulak....*alasan yang sama tiap-tiap kali lama tak hupdate...pffftttt*.......

news from me?? Baru je habes daripada beberapa program....ahaksss....dua antara nya melibatkan kelab KTR Culture dimana aku adalah naib presiden merangkap penari jugak.....and another one is a program held by my class 2SCSB...program Gala Joran....dimana aku merupakan penolong pengarah *yg rasanya macam tak buat kerja*.....

Program pertama tu SPECS'13.....hari terbuka kolej aku...Kolej Tun Razak....aku incharge sebagai ajk kebudayaan...act,aku sebenarnya mula-mula adelah ketua unit,but then aku letak jawatan...aku pass pada junior sebab aku tak mampu nak bg komitmen.....huhuhuhu.....tapi alhamdulilah...ahli kelab aku,KTRCsemua sporting belaka...yg penting latihan dijalankan mmg ikut jadual....yg penting show malam kebudayaan SPECS'13 tu mmg terbaik la.....ade zapin,joget,inang,tarian India and tarian Sumazau.....kena lah dengan tem…
Image
Assalamualaikum w.b.t

penat....
sangat penat...
next week sajor ade banyak show tarian....
huwwwaaa!!!
hopefully everything gonna be okey this saturday night...=D

Ciri22 rumah idaman aku...InsyaAllah

Image
Assalamulaikum...

Big house? Yes.....idaman aku...
2 tingkat? Yes....takyah tinggi22...bahaya....haha
Big house with swimming pool??.....yes...lagi aku suka....(even tak pandai berenang..alah..boya(pelampung) kan hadorrr)...
Big house with my own interior design?? yes!!!! Excited sangat dapat deko sendiri......
Big House dengan satu sudut membaca yang menghadap permandangan indah.....dinding diperbuat dari cermin kaca......sudut novel yang sangat mendamaikan??? Ya Allah...seronok sangat kalau memang dapat macam ni...ya Allah....
satu sudut melepak dengan family....sudut permainan...lego dan pelbagai lagi...Uno mungkin???
sudut untuk karaoke,movie..
sudut senaman....
sudut khas untuk minum-minum petang di sebelah swimming pool....wow!!!!!!
satu sudut santai untuk membuat kerja-kerja pejabat......
yang penting kat luar rumah mesti kena ade satu sudut taman...khas untuk mak ayah aku yang suka tanam-tanam bunga terutama orkid....
satu taman lagi adelah mini playground....lengkap dengan bu…
Image
Assalamualaikum...

Cemburu...

Perasaan yang memang tak asing.....sentiasa wujud dalam diri makhluk bernama manusia...
takkan lari...takkan hilang....takkan pudar....kerana lumrah manusia diciptakan dengan pelbagai perasaan...
entah...aku keliru....

cemburukah aku??? mungkin ya...mungkin tidak....
cemburu pada kejayaan orang lain......ya.....
cemburu pada kebahagiaan orang lain.......ya......
tapi......kekeliruan aku lebih mendalam tentang apa yang sebenarnya ada jauh di dalam sudut hati aku.....
ya...aku manusia biasa....turut diciptakan dengan pelbagai perasaan.....turut diciptakan dengan pelbagai emosi.....

penulisan aku semakin lama semakin hilang taringnya......pernah ada taring kah?? haha....ilusi semata-mata....
imaginasi juga tidak sehebat mana.....hilang ditelan masa.....hanyut ditelan usia.....hahaha...apakah????

wow.....aku hanya membebel semata-mata....tiada kaitan dengan sesiapa...hanya aku yang sengaja untuk menaip entah apa-apa....abaikan....salam untuk semua... =D

Image
Assalamualaikum

Hati ohhh hati...
haha.....ready tok program yang lain hokeh...
kena lagi kuat...
kena lagi fokus...
Gambate Kudasai!!!!