" Ko sape?? Ko tu cume assistant aku yang aku perlu masa aku perlukan kau je...kalau tak kau bukan sape22"

Statement ko harshh sangat222......even kau bergurau pun aku tak dapat terima....
aku anggap kau kawan....kawan yang betul22 aku nak jaga...nak survive dengan kau dalam alam U ni....
aku tak sangka kau boleh kuarkan statement macam tu...
im also a human la...
plus Im a girl
aku ade hati
ade perasaan
Even aku wat bodoh bukan bermaksud aku tak hamek kesah segala benda kau cakap kat aku...
Even aku buat tak peduli,tak bermakna yang aku boleh terima semua benda kau buat kat aku...
Aku diam sebab aku nak jaga hati kawan22 aku...
Aku diam sebab aku tak nak mulut aku ni keluar macam22
Aku diam sebab aku tak nak marah kawan22 aku...
Telinga aku ni...aku pekak kan je...

Tape...aku maafkan kau harini...sebab kau kawan aku....
Sebab aku sayang kau sebagai kawan yang aku percaya...
even sedikit sebanyak statement kau tu buat kepercayaan aku terhakis sikit...

Thanks

Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2

XPDCDaksies (PART 5)