Posts

Showing posts from September, 2013

A friend of mine

Image
Assalamualaikum...

Hola....selamat pagi pada semua yang bangun pagi tu......so how are you today?? Hopefully everyone are fine and in a good condition.....*sengih kejap*
Actually hari ni kelas I start from 9am till 7pm.....today schedule is full.....3hours of System Analysis and Design class...then 2 hours of Computer Organization And Architecture class....and lastly Database class....seems easy but the truth is like...errrrrrrr....hahaha.....*pening kepala dalam kelas*...

But that was not the real story that I wanna tell you all for today's entry....it's about a friend of mine which I haven't met for a long time.....so the story start when he lost his phone and accidentally lost all of his friends number....but he kinda let it me and just goes on...*coz that is him*......and from our side we were like searching for him...*dia dah lama tak balik BT*....last raya, everyone ask where's Ikie...where's Ikie...and a friend of mine name Ruz said that Ikie wasn't in B…

Phuket 2013

Image
Assalamualaikum wbt

Ya Allah...bukak je blog tak bernafas....bersin-bersin terus.....haaa...nampak tak permainan nya kat situ...da berapa lama tak bersentuh la tu maksudnya kan.....ehe....

Alhamdulillah...perjalanan pulang dan balik dari Phuket Thailang untuk event Thailand-Malaysia University Games 2013 berjalan dengan lancar dan sangat menggembirakan...malahan pihak dari Thailand sendiri memberikan layanan yang sangat istimewa untuk kami pelajar-pelajar Malaysia.....*tetibe rindu aunty Jenny kitorang punya tour guide...ehe*....bertolak dari LCCT pukul 7.00 pagi and sampai sana about 9 pagi waktu Malaysia....sana lewat sejam dari Malaysia so kalau waktu sana kami tibe pukol 8 pagi la....then..di sambut dengan pukulan gendang segala la...dipakaikan kalungan bunga and dapat tuala basah..sebab sana cuaca agak panas dari Malaysia....hahaha.....*bahagia gila muka*...first sampai tu kami ke majlis perasmian di hall Prince Of Songklha University......

Yang penting kitorang asyik diberi maka…