i've got my first passport =D

Assalamualaikum....

hye...hehe....hari ni aku buat sejarah..dalam hidup aku....pandai berdikari jugak aku ni rupanya....bahahahaha......
dapat kol pagi tadi from Fahmi Arieef asking me sama ada nak join tarian di Phuket,Thailand ke ta nak....kalau nak aku kena tanya kat Abg Mirul a.k.a Mira tentang apa details22 yang diperlukan coz diorang kekurangan penari wanita.....
then,i said that...i've think about it first..... Then,i text Mira bout that...and suddenly he called me and ask me about passport and others...I was like...errrr......I can't even say no....and then I think that why should i say no because this is an opportunity to me....bila lagi kan....
herrmm..then,Mira ask me buat passport and kalau boleh hari ni juga....*aku ni mana lah nak ada passport bagai tu....tak kaya pon nak p merantau negara orang* aku pon like...errr...ok....
then kelam kabut tanya sapa member22 yg free leh hantar aku p buat passport.....nasib baek lah Amir Hakim tu wujud and sudi nak tolong hantar....*tu pun aku upah kfc* hahaha.....then ajak Diana teman sekali....
haha...kena amik gambar dulu..p la amek gambar kat kedai gambar kat BT tu..latar belakang biru.....diana ta nak teman aku...so aku p la sensorang.....*takot tau..padahal tade pape pun..tak penah aku g sensorang*....then kitorang gerak lah p Imegresen kat Kulai nun....tu yg paling dekat....
katimegresen tu lak dye kate gambar ta buleh latar belakang kaler biru....must be white.....melayang lagi duit aku....==''' tacing tau....amik lah gambar kat kedai sebelah imegresen tu...*naseb bek abg cashier die hensem* hahaha....
dalam tu suma aku urus sendiri la...*bangga aku* haha...kalau tak segala benda aku takot nak buat....aku ta reti even dah 21 tahun hidop....ngada-ngada kan aku.....hahaha...tapi alhamdulillah....semua dah settle.....i've got my passport....=D
 thanks to my sayang Si koala tu coz teman aku....thanks gak pada Amir Hakim coz sudi hantar kan aku...hehehe...sayang korang bedua la....muak22 lebih22...hahaha......<3



Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2