Welcome NewComer...

ASSALAMUALAIKUM!!!!!

Orang kampung!! Berita sensasi..terhangat di pasaran....lagi gembira.....newcomers in our small family......give a big applause to Qalishah Umairah......newborn baby girl....wuhhu!!!


the comel one....adik kepada si nakal Haziq Danish tu la....*penat Umie melayan Haziq*.......lepas ni umie nak layan Umairah pulak...ta nak kawan Haziq...*Haziq takot kalau aku marah dia...bila dia wat nakal...mula lah mak ayah aku cakap gini---> ha..umie,tengok Aziq ni*...hehe.....btw,umie tu aku yg mentel nak soh anak22 sedara aku panggil gitu....kui33xx....Qalishah Umairah lahir pada hari sabtu,27 Julai 2013....dengan berat 3.12 kilogram....excited tau aku....ahaha....untungla atok aku tahun ni....raya tahun ni dengan 3 org baby...sorang anak busu aku...*busu tu nama panggilan untuk my aunt* nama Rania Izara,8 bulan....then anak makngah aku...Ahmad Zulfiqar,2bulan...and the latest one...cicit kedua atok aku ni la...Umairah si comel....kikiki....Alhamdulillah...=D btw,aku and ayah aku bertekak nak baju raya kaler hijau or biru...entah pape je...ahaha....k,wassalam...*eh,jgn lupa niat puasa esok!*

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE