hujan...*yea..jerebu hilang!

Assalamualaikum....

senyum lebar sokmo makcik sekarang ni....napenye??

hujan lebat sangat kat luar tu....berangin sikit dalam umah ni...kalau tak..bahang dia kemain......tak tahan mak cik....maklumlah...umah kami tade bende yang tiup22 angin sejuk tuh...ape ke namanya...akon??

...hahaha.....
bukan akon...aircond....hehehehe.......

hehehe...seronok sangat aku.....macam dah lama sangat tak hujan...mana tak nya.....dah bebereapa minggu ni tak hujan........lepastu panas die kemain bahang.........tak sanggup kot aku nak kuar jalan2.....nasib bek lah saat2 cuaca panas tu aku tengah study week..memang tak nampak lah batang hidung aku kat jalan2 kan...*padahal memnag selalunya terperap je kat bilik...*

bukak tingkap besar22...bagi angin masuk...seronoknya!!!! Alhamdulillah...dengan adanya hujan ni....hilanglah jerebu yang melanda sekarang ni kan...maka dengan itu dapatlah aku menghirup udara segar.....i need oxygen!! hahahaha......p men jauh22 ea jerebu....aku harap dekat negeri22 yang sedang dilanda jerebu sekarng macam kat selangor..melaka dan sebagainya turut dilimpahi hujan...aku risau kan adik lelaki aku yang tengah kerja kat Puchong sana...dia dah la ada semput..risau aku sebab jerebu ni...jauh dari rumah......hurrmmm.....harap22 dye sehat22 sejahtera je....

next week aku tade kat rumah....ada proram anak angkat bawah kendalian Sekretariat Rakan Muda....lokasi?? Kampung Lukut Kota Tinggi...dekat sangat dengan rumah akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... tapi aku gedik22 nak balik UTM and nak datang naek bas...biorlah!!hahahaha.....*vongok bak kata adik aku*

k bye!

Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2