ASSALAMUALAIKUM WBT.....

ehem...ehem.....cobaan keyboard satu dua tiga,a,b,c..........alhamdulillah keyboard kat pc makmal ni masih berfungsi dengan elok-seelok-eloknya......hahaha...berelok-elok lah kita ye........wuyyooo!!! FESKO datang lagi!!! maka duet pun keluar lagi la......haha.......skunk ni UTM tengah ada Pesta Konve ke-50......jadi dgn itu kaki aku yang tetibe je terlebih rajin ni,menapak lah dari fakulti ke tapak jualan fesko nun jauh di dataran kawat nun di kawasan KTC yang tak berapa nak dekat dengan fakulti aku....dan lagi la tak berapa nak dekat dengan kolej aku sendiri.......*penat menapak tu...dlm hujan yang renyai22 lagi...sweet33xx je aku jalan....sambil nyanyi22 lagu lenggang kankong......alahai.....

rancangan asal nak p be-2 je dengan si bawang merah---> Fahmi Arieef.....tup22....berubah mendadak menjadi 3 kali ganda........jadi pergilah bersama si galah--->Syafiq, si penguin--->Syifa,si biru--->Nadz ngan owner blog mizukihikari---->Kema.......baru je nak dating ngan bawang merah tu...kacau je diorang ni.....hahaha....*Okeh statement tu statement tipu.....no gossip is allowed!....

18 Mei nanti ada dinner kolej......aku ingat nak pakai baju kurung je...alah baju kaler kelabu ade batu22 pink...haha....*meriah gitu....nak tengok baju tu? p lah selongkar facebook aku...dalam album raya.....hahaha.....baju tu aku baru pakai dua kali je.....segan kot nak pakai!!! tup22..jalan punya jalan kat fesko tu,jumpa lah satu booth ni jual dress yang cantik...warna merah....si bawang merah tu semestinya cakap baju tu cantik....*merah tu feberet die....asek merah je dia nampak....=.="........maka,pendek cerita aku kene paksa beli.....harga asal RM70...bargain punya bargain turun RM55.....kalau aku tahu leh turun camtu aku mintak lagi rendah harga dye...huh.....

si kola lama gak tak hapdate kasutputeh dye.......boring aku dok baca post yg sama je.....hahaha........
*rindu ko koala!

wassalam~


Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2