Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, May 31, 2013






 Assalamualaikum wbt...

Salam Jumaat untuk semua.....lokasi kini di Razak Network.......classmate buat xtra class untuk subjek programming technique........alhamdulillah.....dah kurang sikit rasa risau ntuk subjek ni.....cume kene banyak buat latihan je sikit.......

Hati ni rasa tak tenteram......entah kenapa tiba-tiba rasa lain......macam rasa risau pun ada....risau pandangan orang dah berubah terhadap diri ni......I want them to accept me.....but suddenly why did i felt something goes wrong somewhere eak??

Nak berborak pun jadi macam segan......macam takut........but,entahla...aku tak nak jadi hipokrit lagi....aku penat nak jadi hipokrit.......terseksa! aku sangat22 rasa tak tenteram sebenarnya......aku nak berbual tapi aku speechless......aku macam dapat rasa semuanya palsu belaka.....It's a fake!! 


Monday, May 20, 2013

Jalan22 with my dear bro!

Assalamualaikum...

Salam pagi dan salam Isnin untuk semua.....apa khabar hari ni?? sihat?? kalau sihat alhamdulillah....jagalah kesihatan korang baik22.......aku? nak kata tak sihat,aku sihat walafiat je.....cuma tak cukup tidur........kepayahan menyiapkan segala projek22........=.="

semalam 19 Mei 2013.....hari yang menyeronokkan bg aku.....knp???
coz...i meet my dear bro lah! Erol Efek......he's my bro in PLKN dulu......dia je yang masih aku contact sampai lah la ni.......seronok sangat22 semalam....

Erol baru je habes dip...so kiranya sekarang dye tgh kerja as a technition kat sebuah kilang di senai rasanya kalau tak silap aku.......*kalau salah mintak sori ea erol..aku tak ingat* hahaha....so,sementara dye kerja dekat22 dengan tempat aku belajar,so dye jumpa lah aku.....hahaha.....seronok sangat22 dapat jumpa dia.....it's have been about 4 year since we leave PLKN.....so,mmg aku exited sangat22.....

mana kitorang g?? tak pergi jauh pun...sebab aku ni buta jalan....yang aku pandai naik keta,tutup mata,tak pun dok diam22...asal sampai destinasi dah...jalan bukan aku tengok pun.....hahaha......kami g Skudai Parade je kot.....hajat asal nak men bowling...tapi ramai sangat...so,kitorang pergi karaoke je.....hehehehe.....*lepas gian nak nyanyi....weeee* before karaoke tu kami g makan kfc dulu sebab perut aku ni mengada-ngada sangat nak makan.......gedik sungguh......jadi Erol yg belanja makan...ahaha....banyak gak benda kitorang bualkan......pasal kakak ipar semua....bila dye declare..semua la cerita yang aku terlepas...hahaha...kelakar pulak....

dah la masa nak pergi Skudai Parade tu, tak tahu jalan masuk,...melekek dalam kereta.....jadi aku call Caom,tanya jalan.....hahaha......
But so far,aku puas hati jalan22 dgn die....thanks dear bro... I really do appreciate it! =D

Tuesday, May 14, 2013

Assalamualaikum...

Aku tak tahu apa yang kau tak puas hat dengan aku....aku tak tahu apa salah aku dekat kau sampai setiap kali aku p dekat kau....dekat dengan orang22 yang tengah berborak dengan kau...ataupun sesapa je lah yang tengah dekat dengan kau...mest kau nak buat muka eak?? apsal eak???

mula22 memang lah aku tak amik kesah...tapi sekunk aku tetiba nak amik kesah pulak sebab aku tak puas hati......huh!!

Saturday, May 11, 2013

Assalamualaikum.....

ARGH!!!! I have a crush on someone!!! *tutup muka...*tutup muka...*malu...malu*

Acane ni??? punye lah tutup hati ni...tetiba leh tersuka lak......haish....=.="

Tak tentu arah dah............uwwwaaaa!!!!

Thursday, May 9, 2013

ASSALAMUALAIKUM WBT.....

ehem...ehem.....cobaan keyboard satu dua tiga,a,b,c..........alhamdulillah keyboard kat pc makmal ni masih berfungsi dengan elok-seelok-eloknya......hahaha...berelok-elok lah kita ye........wuyyooo!!! FESKO datang lagi!!! maka duet pun keluar lagi la......haha.......skunk ni UTM tengah ada Pesta Konve ke-50......jadi dgn itu kaki aku yang tetibe je terlebih rajin ni,menapak lah dari fakulti ke tapak jualan fesko nun jauh di dataran kawat nun di kawasan KTC yang tak berapa nak dekat dengan fakulti aku....dan lagi la tak berapa nak dekat dengan kolej aku sendiri.......*penat menapak tu...dlm hujan yang renyai22 lagi...sweet33xx je aku jalan....sambil nyanyi22 lagu lenggang kankong......alahai.....

rancangan asal nak p be-2 je dengan si bawang merah---> Fahmi Arieef.....tup22....berubah mendadak menjadi 3 kali ganda........jadi pergilah bersama si galah--->Syafiq, si penguin--->Syifa,si biru--->Nadz ngan owner blog mizukihikari---->Kema.......baru je nak dating ngan bawang merah tu...kacau je diorang ni.....hahaha....*Okeh statement tu statement tipu.....no gossip is allowed!....

18 Mei nanti ada dinner kolej......aku ingat nak pakai baju kurung je...alah baju kaler kelabu ade batu22 pink...haha....*meriah gitu....nak tengok baju tu? p lah selongkar facebook aku...dalam album raya.....hahaha.....baju tu aku baru pakai dua kali je.....segan kot nak pakai!!! tup22..jalan punya jalan kat fesko tu,jumpa lah satu booth ni jual dress yang cantik...warna merah....si bawang merah tu semestinya cakap baju tu cantik....*merah tu feberet die....asek merah je dia nampak....=.="........maka,pendek cerita aku kene paksa beli.....harga asal RM70...bargain punya bargain turun RM55.....kalau aku tahu leh turun camtu aku mintak lagi rendah harga dye...huh.....

si kola lama gak tak hapdate kasutputeh dye.......boring aku dok baca post yg sama je.....hahaha........
*rindu ko koala!

wassalam~


Wednesday, May 8, 2013

Assalamualaikum.....

test..test......
eheemm......ehem....melegakan tekak sebentar...agak kering tekak aku pagi ni......wonder why?? hurm...
actually, I'm a bit upset.....why?? no clue........but,something is totally messing up my mind.......I don't know how do deal with it......
I do know that in any relationship,we must put our trust so that the relationship goes well without any problem......but,something goes wrong somewhere in the middle.....I often feel that I am lonely nowadays.....we are close but yet we are far......cop22! ni bukan relationship cam yang kapel22 tu ea...jgn salah anggap lak.....ni tengah membebel pasal persahabatan ni tau...hahah....okeh...back to english mode.....*ngada-ngada*

Im not being a good friend i guess......or I am not fit to be their friend???? or am I really not a good friend myself?? hurrmmm..... Im not expecting that everyone will accept the real me....sometimes,I hate myself coz I have to pretend......I really do hate it....I hate the time when I can't be the real me....

Tuesday, May 7, 2013

Assalamualaikum....

Arghhh! Hujan lebat lak......bawak lapy.....mcm mana nak balik dalam keadaan cenggini??? dilema belaka.....kalau tak balik..nanti tade bas......kalau balik....probability basah kuyup sangat lah tinggi plus boleh mengakibatkan fatal terhadap Encik Lappy tercinta ku ini.........

Tapi tak rugi gak bawak lapy hari ni...dapat download Running Man episod 144.....haha....exited ni nak tengok..tak sabar rasanya nak menatap wajah Gary....ahaiiii~ Garism katakan......dari beberapa minggu yang lepas angau nak main UNO je keje.......pantang ada waktu terluang,keluar lah kad UNO dari beg.....hahaha.....padahal menatang tu lama dah.......apa kena ntah nak main waktu2 gini dengan berlambak projek dan assigment.....alahai......=.="

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "