we've WON!!

Assalamualaikum...

Test22xx........ehehm......cobaan...cobaan.....test keyboard.......tap22xx........aha....selesa......hihi....Lokasi kini di Faculty Of Computing Utm........petang22 aku berada di fakulti??? wah...apakah yang telah merasuk diri seorang Nur Hidayu ni??? haaa....persoalan di situ.............hahaha......rare gila ni nak melepak kat fakulti.......menaip entry menggunakan lappy My Doengsaeng------> Arhaime Hamezzi.....sebab aku tak bawak lappy.........kih33xxx.....untung dapat adik yg memahami ni........dye lak sedang seronok men game kat hp aku......sila lah naikkan mata kat game tap The frog tu...senang sikit aku nak beli22 accessory untuk katak tu t......hahaha

Oh ye...hari tu ada cerita yang aku join tarian balik kan....then, masuk pertandingan tarian kebangsaan......and KAMI JOHAN!!!!! wuhhhuu!!!! padahal aku ada salah and ada member aku yang terjatuh sekejap.....tapi sempat cover la.......Ya Allah,hapy kot menang.......dah lama tak menari,tetibe menari then menang......memang DAEBAK lah kan......Alhamdulillah...berkat usha kami berlatih tanpa henti....

Thanks to Mirul a.k.a Mira yang choreograph kitorang punya tarian.......thanks to Caol and Fit yang ajar kitorang.....thanks to semua ahli tarian-----> Biha,Fahmi,Mizi,Yana,Cik Tirah,Fit and Caol......thanks sangat22......hehehe.....korang memang DAEBAK lah!!  My doengsaeng-->Mizi sampai demam bila balik dari menari...kesian dia....hehehe.....but,semuanya berbaloi.....we've won!!! hahaha.......

Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2