Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, April 12, 2013

Perut22

Assalamualaikum....

Baru lepas ikot my mom and dad ke KipMart Kota Tinggi........pergi membeli laptop baru untuk mak kerana lappy nya buat hal.......pelbagai cara telah dilakukan namun alternatif terakhir menyatakan bahawa lebih baik beli baru sahaja......maka,sebagai anak sulong yang membantu dalam urusan pemilihan lappy baru milik my mom itu,sikap "jelly" mula muncul........uwwwaa!! nak lappy baru jugak!!!hahahaha...tapi tapelah...saya sayang En Lappy saya....<3 <3 <3.........

Nak dijadikan cerita,masa aku kitorang p beli lappy ni...dekat22 dengan kedai Yes tu,ade satu kedai jual baju ........k,itu tak jadi masalah....yang jadi masalah nya pekerja kedai tu......nak kata cina,muka melayu....nak kata melayu gaya mengalahkan orang cina......kenapa?? tadelah.....baju dah elok dah...lengan panjang.....tutup punggung......tang situ,aku bg thumbs up lah sebab nak dibandingkan dengan aku masa tu yang tengah pakai lengan pendek kan........but,the thing is, baju dia JARANG sangat...aku tak pasti sama ada dia sedar atau sengaja buat22 tak sedar.......kalau ramping macam kerengga tu tapelah....ni,buncit.....bila jalan nampak perut tu goyang22 jugak.....*okeh,aku ngaku aku tengok....aku xnak tengok,tapi aku tak tahu kenapa mata aku nak tengok jugak =.=".......

rasanya die pakai singlet...tapi singlet die tu dah jadi macam singlet pendek yang tutup dada tu je.....alah,,apa benda namanya tu...aku lupa lak.......haish.....dia berborak dengan awek cina yang kerja kat kedai tu jugak.....awek cina tu punya baju 100 kali lagi sopan dari baju yang awek melayu ni pakai......aku ni yang tengok pun jadi malu....segan gila lah........uhuhu....aku pun jahat gak,tp Alhamdulillah lah aku masih tahu malu lagi kot..........ngee....dari tengok perut orang tu,lagi bagus aku tengok perut baby....haha....lagi comel....!!! wee!!!


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "