Followers

Proud To be One

Proud To be One

Thursday, April 11, 2013

New ..new...new....

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah.....dah lama sebenarnya nak edit blog.......cume tak berkesempatan ....... nak usha template lagi........lepastu memang sengaja nak buang banyak apps yang memberatkan blog aku.....Alhamdulillah.....selesai sudah....template pun aku puas hati....... =D sengih22xx.....

Elok je kat mata aku....maap la kalau tak elok di mata kalian.......hahaha......saje pilih blog yang abstrak sikit.....asyik dengan style budak22 je...macam mana nak nampak matang kan kalau macam tu??? ngee~

Yang penting template ni comel cam aku......wahahaha.....sejak kebelakangan ni memang aku suka sangat cakap diri sendir comel....ntah kenapa ntah dengan kepala aku ni....dah tak betul agaknye.....

3 comments:

  1. wah, nice la dia nye blog. :)
    tapi yong hwa tu yang hmm..
    *tau kalau syuk tulis memang takan komen balas kan.

    ReplyDelete
  2. nice kan?? haha...ade plak cakap gitu...bukn xnk rep komen..tkot kene marah t...ahaha...btw,thanks!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "