My Doengsaeng!!!!

Assalamualaikum...

New doengsaeng in UTM....(my new siblings)
haha...kerja aku dari sekolah sampai lah la ni......kalau kat matrik dulu aku ada Madi,Syue,Ida,Azie,Mida,Wan,Nas,Aqem,Zube,Izmi,and Ikie.....ni kat universiti takdelah seramai tu.......haha....cukup 4 orang je....termasuk aku

Meh aku kenalkan sensorang....
sebenarnya suka-suka je....untuk bergurau and merapatkan lagi hubungan.....kami semua sekelas.....

1.Nae Doengsaeng Achik Fahmi...

fez time knowing him, nampak sikap kepimpinan yang ade pada diri dia...
Yes...dia tegas....dalam kelas saya cuma takot sikit dengan dia je...ahaha.....berkaliber juge orangnya...sangat cepat stress!! okeh..bila die dah start stress...muka dye mmg masam giler wa cakap lu....aku pun tak berani nak tegur bila de dah tayang muka masam dye.....but he is fun...s'times suka gak kenekan aku....=.=".......last but not least dye suka pancung cakap aku!!! bila dye bersuara je masa aku tengah cakap...terus kosong apa yang aku nak cakap....mcm lagu najwa latif tu....."kosong,kosong,kosong"...hahaha

2. Nae Doengsaeng Mizi

Okeh.......nampak je macam pendiam....tapi bila kenal....huh,tadenye pendiam........the best thing bout him yang aku suka gila adalah sifat tenang yang ada pada diri dia....dia selalu nampak tenang.......*kecuali bila dia tak sihat*.....ahahahah........nanti mula lah kepala dye tunduk je ke bawah.....
he is totally a damn cool person!! Senang dibaw berbincang.....hahaha.....always bawa lappy dia ke mana saja dia pergi.....and paling penting dia adalah supplier RUNNING MAN aku...tiao hari selasa je mesti aku tanya "Mie,ade Running Man baru??" hahahaha..........

3.Nae Doengsaeng Aien

Aien si comel...hahaha.......dye happy go lucky!! Dye pun macam Mizi,a very understanding person........sangat22 lah rajin....dye crush sangat-sangat pada Eun Hyuk SUJU tu....*mcm aku crush kat Yong Hwa la*.....kikiki......ade gitar dalam bilik,tapi still tak pandai main gitar dia.....*means dalam proses belajar jugak lah.....haha...gitar dye CUN!! Kalau tadi Mizi adalah supplier Running Man, Aien ni pulak supplier NOVEL.....hahaha...berlambak novel dalam bilik dia.....tinggal pilih je okeh!!

act,aku nak letak gambar,but keadaan tak mengizinkan jadi lainkali je la ea....haha....k la...ja,mata nae!!!

Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2

XPDCDaksies (PART 5)