Followers

Proud To be One

Proud To be One

Thursday, April 4, 2013

Assalamualaikum....

Salam malam kepada semua yang masih stay up....jam sekarang menunjukkan 1.50 am....sepuluh minit je lagi nak jejak pukul 2.00 pagi......wahh!! Rare ni nak tengok aku stay up.......hahaha.......okeh,petang tadi dah tidur lama sangat sebenarnya.......tambahan pulak,tadi dari pukul 9 pm ada meeting KEPIRAS'13.....habes meeting dalam pukul 11.00 lebih,tapi stay kejap sebab ada hal-hal tambahan sikit sampai lah pukul 12.30 tadi.......

Aku K.U Publisiti utk KEPIRAS'13 ni........fez time wooo jadi ketua unit........sebelum-sebelum ni aku setakat kuli je kot.......haha...oh,KEPIRAS'13 tu singkatan pada Kem Pembimbing Rakan Sebaya.....anjuran kelab PRS kolej aku......okeh.......yang menariknya, aku dapat jadi FACI!!! uhhhh....seronok tak terkata......impian menjadi kenyataan......dari zaman sekolah dulu aku teringin nak try jadi faci...tapi tak pernah nya nak dapat.....ni fez time jugak lah kiranya......excited ada...takot pun ada....sebab macam tak layak je.....huhuhuhu........cuak pun banyak jugak.....

okeh...setakat tu je nak cite....hehehe....wassalam.... Good Nite!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "