Assalamualaikum....

Baru pas chat dengan sorang member kat U.....haha....melekek aku malam-malam.......sewel melayan otak dia yang dah sememangnya sewel itu.......penat nak melayan celoteh dia.......ahaha....

Esok dah nak kembali melukut di tepi tasik Utm dah.......sekejap je seminggu berlalu......haish...naik ni nak mengadap midterm exam Bio dengan network......bio tu aku sentuh22 lah jugak...bab network...tak sentuh lansung.....haish,.....ape nak jadi dengan kau ni dayu oiii.......macam mana nak score ni kalu pemals gile macam ni?????haishhhhhhh =.="

Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2