Followers

Proud To be One

Proud To be One

Saturday, April 13, 2013

Assalamualaikum....

Baru pas chat dengan sorang member kat U.....haha....melekek aku malam-malam.......sewel melayan otak dia yang dah sememangnya sewel itu.......penat nak melayan celoteh dia.......ahaha....

Esok dah nak kembali melukut di tepi tasik Utm dah.......sekejap je seminggu berlalu......haish...naik ni nak mengadap midterm exam Bio dengan network......bio tu aku sentuh22 lah jugak...bab network...tak sentuh lansung.....haish,.....ape nak jadi dengan kau ni dayu oiii.......macam mana nak score ni kalu pemals gile macam ni?????haishhhhhhh =.="

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "