ke-busy-an melanda

Assalamualaikum...

salam pagi diucapkan.......haha....bangun awal gila di pagi ahad....sesuatu yang sangat22lah RARE untuk diri seorang individu comel bernama NURHIDAYU......ewaaahhhhh......motif bangun??? sebab ada progam.......kalau tak...lepas subuh memang aku dah berdengkur balik dan menyembunyikan diri di bawah selimut tebal atas tilam empuk aku tu......aha.....maklum...kaki tidur terkenal~

Dari hari jumaat lepas kelas aku busy.......Hari jumaat pergi site visit kat sekolah kebangsaan Masai.......site visit untuk UTM reading station......tengok booth kitorang and tolong22 sikit pe yang perlu............hari sabtu program mula.....firstly g SMK Seri Alam dulu......p rasmi reading station kat sana........nak p sekolah tu pun satu hal...mana tak nya......bas sampai u-turn 3 kali sebab tak jumpa jalan.....=.=" so kitorang lambat lah sampai sekolah tu.........haha.....dah lama tak g sekolah~~ seronok gak bila datang...kalau dulu,masa budak sekolah,excited tengok kakak22 and abg22 dari Universiti datang melawat or buat program......tak sangka sekarang aku pulak yang merasa cenggitu~ BANGGA sebentar di situ.....Alhamdulillah...
after that, kitorang g ke SK Masai....untuk perasmian besar22an oleh menteri.....actually,kitorang sepatutnya sampai lagi awal.....but,tunggu bas punya pasal........ingatkan bas tak sampai g.....punyala dok tunggu depan sekolah Seri Alam tu....rupanya,bas dah lama ada....cuma pasrking jauh gila dari sekolah sampai kitorang tak nampak...nasib~~~ kitorang sampai ke SK Masai,masa tu menteri tengah berucap.....hahaha.....nasibla........yang kelakar nya......budak22 sekolah rendah tu dok mintak tandatangan kitorang.......*femes sekejap di situ.......hahahhaa.......dah la dorang panggil kitorang guna nama artis.....bayangkan,Hofiz dorang panggil Justin Bieber, Nadz lak Najwa Latif.....Fahmi Arieef dorang panggil Aeron Aziz......yang tak leh blah Caom dorang panggil Safee Sali!!!! hahaha........melekek kitorang kat situ......


petang Fahmi ajak g men bowling...memula malas gak.....tapi at last g jugak.......hahaha.....and sangat bersyukur lah sebab g......coz release tension gak sikit~ tergelak-gelak lawan bowling dengan dorang........entah pape je.....masok longkang jangan cite lah bape banyak kali~ ahahaha....... ntah pape je........


Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2