Subject Sem2

                                                        ASSALAMUALAIKUM

Setelah lama aku menunggu page ni loading...akhirnya...tengah malam juga baru muncul......padahal 4bar connection to internet........*sight......sambil aku dengar22 lagu terkumpul dalam sony active kesayangan aku ni......*lama aku tak dengar lagu sebab salu aku dengar time study je*.......keluar pulak lagu gadis ayu....alahai......nama aku gitu......*nama je ayu.....tapi aku tak ayu.....aku cool je....ahaksss.....apsal?? tak caye?? hahaha.....tape..aku terima je kalau korang nak cakap aku comel......wuhhhuu~~~
sejak aku naik sem2 ni....aku rasa aku lom cite lagi eak subjek22 aku......aha.....so......meh la aku perkenalkan satu22 subjek aku untuk sem2 ni............seksyen aku amik lebih sikit dari budak grafik,database,network,software and yg selainnya.....sebab sem2 ni kitorang ada subjek biologi........memula excited gila.....tp tetiba baru aku sedar,dah lama aku tengok fakta,otak aku bab bio dah jadi karat!!!!....bukan karat sikit.....karat banyak.......banyak gila oxide kat otak aku......hahaha......terkedu kejap aku dalam kelas bio......dok selongkar otak gak kejap.....*jeles nan bebudak bio yg salu nyampuk22 dalam kelas...huh*

s0, subjek aku sem ni:
1. Programming Technique 2
    -nak kata seronok.....tak sangat.....nak kata tak....seronok gak sebab lec sempoi...... tapi yang jadi     masalah kelas petang......mata aku lak sentiasa.....hurmmmm......faham22lah kalau belajar petang kan......

2. Network Computing 
    - haa...yang ni tak leh nak kata apa22 lah kan........lec memang baik....just suara dye terlampau lah romantik gitu.......pagi22 pun mata leh lentok.......plus tak bape nak dengar and faham pe yang beliau ajar......maafkan saya Dr.....=.="

3.Web Programming
    - okeh.....yang ni setakat ni seronok!! haha....again,the lec is soooo damn cool!! but,rasanya kena jaga22 gaklah....cool22 gak......lau buat salah kang jadi tak cool lak kan~

4. Cell and Molecular Biology
   - act, lec seksyen aku lec wanita.....*ewah,ayat skema...wanita gitu......but,since dye sakit kitorang kena gabung dengan seksyen dua.....which is memang budak fakulti bio lah........lec lelaki jugak.....hensem! ade lesung pipit.....aahahaha......but,for this subject, kitorang kena jalan jauh sikit lah.....kena p fakulti sains......kalau time kena kat blok c-08 tu okeh lagi.......tapi kalau kena kat fakulti biologi(FBME) yang dok nun jauh di hujung dunia UTM.....*jauh gila sampai aku tak tercakap* memang sangat tak best..........menapak jauh wooo~

5.Computational Mathematics
    - Yang ni pon THUMBS UP aku bagi..........lecturer sempoi........Dr Suhaila namanya.......comel je......kiut22 gitu.....dia ajar pun sempoi......heee~

Ni list yang penting lah.......dua lagi subjek adalah subjek common iaitu TITAS and KO-Q ........hahaha....aku buat TITAS macam tak penting lak padahal masuk pointer gak t.........ngeeehhhheeeeehheee~ jadual aku sem ni agak pack.....tak se'best' sem 1 dulu.........hahahaha.....btw, minggu ni aku nak p daki gunung.....t pas aku dah p daki aku cite lah............nak p daki GUNUNG DATUK........*fez time ni.....excited terlebih sikit~

wassalam~

hasil karya aku masa tengah terkapai-kapai dalam kelas bio tadi...ahahaha~





Comments

Popular posts from this blog

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

XPDCDaksies (PART 5)

Insidious 2 vs Sadako 2