Followers

Proud To be One

Proud To be One

Monday, February 4, 2013

Lego

Assalamualaikum


haa....rasanya sume kenal kan ngan benda kat atas ni...*sumber gambar ehsan dari pokcik goggle*
nipu sangat la kan kalau ada yang kata tak kenal tu...memang nak kena debik....
tapi sekunk dah susah sikit kot nak jumpa lego yang besar22 macam ni...*ke aku yg tak pandai nka cari??
dari kecik mak aku cerita aku memang suka men lego....dulu aku sampai berbalang22 mainan lego...anak patung sikit je...*mak aku cakapla...aku tak cakap....haha....

tak caya?? ha..tu atas.....bukti....tapi nak cari lego yg jenis atas tu dah rare sikit la kan.....sekunk ni dah lawa...macam22 versi lego.....siap kat Malaysia ni pun dah ada legoland...haa...p la sana kalau nak menggamit memori bersama lego....setakat ni...aku tak mampu lagio lah nak pergi even aku study kat skudai je pun kan......sekadar mampu beli lego yang kecik22 tu buat main......nak bagi kat my anak sedara...my beloved Haziq Danish...but rasanya tak seswai lagi kot....so...jadi aku punya lah...hahahaha...........dah lama sebenarnya hajat nak ada koleksi lego....tapi asyek tertangguh je......no baru la nak kumpol sikit22 dulu........alasan buat nak bg Haziq...*kononnya...padahal aku yang nak maen pasang22 benda tu*.....

buat masa ni setakat beli yang kecik22 dulu........ta baru beli versi full segala.......tu pun bila ada duet lah kan.....ahahahaha.......





currently ni je yg baru beli......hahaha......ingat nanti nak beli lagi....hari tu dah tengok dah masa pergi jalan ke Kluang dengan member...bulat je mata aku mandang......dahla dengan ada One Piece lagi....tapi time tu duet lak tengah tade kan........so......let go je la.,......hahahaha......tape tunggu masa......kikikiki

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "