Jadi ke Tak??

Assalamualaikum...

ola, anyyoung, helo, hai, dan segala yang sewaktu se'time' dan semasa dengannya.

Perancangan esok kononnya nak g Gunung Lumut.
tapi rancangan macam tinggal rancangan je..
macam bese la...
rancang tapi tak jadi..
yang jadi kalau on the spot je...
hanya mampu kata 'AKU ON JE'
penat nak mengharap plan tu jadi...

papehal...plan B tu ada...
untung kami ada driver....
katanya kalau tak jadi kita ke pantai...
terima kepada si Koala yg merancang plan B tu..
kita tunggu dan lihat je lah esok apa keputusannya

btw, depa dok ajak p Gambang 5 Feb...
takkan nak p sensorang..
mana la aku pandai p sendiri...
haha...ntah bila nak berdikari ni tak tahu la....hahhaa....


Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2