Followers

Proud To be One

Proud To be One

Friday, February 1, 2013

Jadi ke Tak??

Assalamualaikum...

ola, anyyoung, helo, hai, dan segala yang sewaktu se'time' dan semasa dengannya.

Perancangan esok kononnya nak g Gunung Lumut.
tapi rancangan macam tinggal rancangan je..
macam bese la...
rancang tapi tak jadi..
yang jadi kalau on the spot je...
hanya mampu kata 'AKU ON JE'
penat nak mengharap plan tu jadi...

papehal...plan B tu ada...
untung kami ada driver....
katanya kalau tak jadi kita ke pantai...
terima kepada si Koala yg merancang plan B tu..
kita tunggu dan lihat je lah esok apa keputusannya

btw, depa dok ajak p Gambang 5 Feb...
takkan nak p sensorang..
mana la aku pandai p sendiri...
haha...ntah bila nak berdikari ni tak tahu la....hahhaa....


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "