Terima Kaish Ya Allah

Assalamualaikum...

Ya Allah...aku bersyukur kepada mu atas nikmat dan rezeki yang Kau limpahkan kepadaku....terima kasih Ya Allah....

Semalam member bg mesej..tanya pasal reseult exam.....dia siap bg mesej UTM RESULT no ic dan hantar ke 15888......aku tengah dok shopping kat pasar tani masa tu dengan maka ayah aku......dok sibuk tunggu mee tiaw goreng ngan dok sibuk usha Yong Tau Fu.......mana tak nya lama kot tak makan.....hahaha.....dalam dok usha dapt lak mesej tu....dengan lajunya aku menaip dekat henpon aku......fuh...tanpa berhenti dan tanpa memandang ke kiri dan kekanan..........

berdebar kot tunggu reply........tetiba..."Neun nage banhesso22..." *lagu mesej  henpon aku la....Yong Hwa nyanyi......hehehe*......cepat2 aku baca mesej........

                                 "RM0.20 UTM : Keputusan peperiksaaan anda sesi 20122013:
                                                    KB, PNG: 3.75 PNGK: 3.75"

ade lagi sambungan mesej tu tapi tak yah g tahu kot.....

terkedu aku kat depan gerai tu........hati ni..Allah je yang tahu......Ya Allah...seronok tak terkata......aku tak terkilan tak dapat 4 rata sebab aku tahu kemampuan aku tak sampai tahap tu.....tapi ni aku dah bersyukur sangat222......sebab at least lepas dari target 3.5 aku untuk sem ni.......alhamdulillah...paling best aku rasa sebab programming aku yang aku risau kan sangat tu pun aku skor A......bersyukur yang teramat sangat....aku tunjuk kat mak ayah aku kat situ gak......terlompat-lompat aku belakang badan ayah aku......mak aku dah cium pipi aku dah.....hahaha.....mula22 macam rasa tak percaya...bekali-kali aku dok baca mesej tu....

for all members dalam SCSB...tahniah untuk result korang semua......terutama yang lagi gempak22......korang memang hebat........terima kasih aku ucapkan pada lecturer22 yang ajar sepanjang sem satu ni......terima kasih pada family yang selalu support aku........and thank pada kawan22 yang sudi tunjuk ajar aku.....tolong aku study....thanks sangat222.......

wassalam...

Comments

Popular posts from this blog

XPDCDaksies (PART 5)

KEBAIKAN DAN MANFAAT RANGKAIAN PRODUK NADEAR FACECARE

Insidious 2 vs Sadako 2