Posts

Showing posts from January, 2013

Kawan

Image
Assalamualaikum...

hallo.....quite hapy for this two days.....why??
meeting my fellow friends....

si Koala yg semakin kurussss katanya.....
En Epey yang konon22 sudah putih sedikit kulitnya semenjak menetap di sabah...putihkah???
En Amir Hakim yang baru jumpa walaupun berjiran....
bertemu si tinggi lampai......cik Ila Khalilah setelah sekian lama tak berjumpa.....
berduduk-duduk di rumah cik Itik Ayien......
sakit jiwa....sebab tak dapat jumpa si Ruz.....mahukan abc dari dia.....tak kira....

benda22 kelakar salu jadi bila jumpa dgn besties22 kita.....
pegi kluang dgn koala, epey dgn amir hakim...
ketawa tak behenti...
mall kosong,pawagam tade org....
dgn drifter langgar cermin....sesat nak cari panggung wayang....dan macam22 lagi....
unexpected thing always happen when I am with them...
thanks guys for being my friend..

=D

Terima Kaish Ya Allah

Image
Assalamualaikum...

Ya Allah...aku bersyukur kepada mu atas nikmat dan rezeki yang Kau limpahkan kepadaku....terima kasih Ya Allah....

Semalam member bg mesej..tanya pasal reseult exam.....dia siap bg mesej UTM RESULT no ic dan hantar ke 15888......aku tengah dok shopping kat pasar tani masa tu dengan maka ayah aku......dok sibuk tunggu mee tiaw goreng ngan dok sibuk usha Yong Tau Fu.......mana tak nya lama kot tak makan.....hahaha.....dalam dok usha dapt lak mesej tu....dengan lajunya aku menaip dekat henpon aku......fuh...tanpa berhenti dan tanpa memandang ke kiri dan kekanan..........

berdebar kot tunggu reply........tetiba..."Neun nage banhesso22..." *lagu mesej  henpon aku la....Yong Hwa nyanyi......hehehe*......cepat2 aku baca mesej........

                                 "RM0.20 UTM : Keputusan peperiksaaan anda sesi 20122013:
                                                    KB, PNG: 3.75 PNGK: 3.75"

ade lagi sambungan mesej tu tapi tak yah g tahu kot.....

Image
Assalamualaikum wbt

Salam Maulidur Rasul kepada semua.....Alhamdulillah, Allah kurniakan kita semua kesihatan yang baik agar kita sama22 dapat menyambut kedatangan hari lahir junjungan mulia kita, Nabi Muhammad SAW.....semoga Allah mencucuri rahmat kepada baginda, keluarga serta sahabat22 baginda......Marilah kita sentiasa berselawat ke atas Rasul kita ......

Image
Assalamulaikum......

Tarikh hari ni 15 Januari 2013.....alhamdulillah......last paper aku 14 Januari 2013...iaitu paper digital logic.....macam mana?? jangan tanya......hahaha....biarlah rahsia.......

nak kata lega lepas exam.....lansung tade perasaan tu........tambah rasa berat hati plus risau adalah........cuma kepala agak ringan sikit and aku dapat kembali pada rutin tidur aku je...tu yang utama....hahaha.....

cuti sem ni adelah dekat sebulan juga......tak tahu la aku nak buat apa sepanjang cuti nanti......paling22 macam biasa menggemukkan badan di rumah......hahaha....tu memang kerja azali lah kalau cuti kan.....dok ngadap lappy hari22 sampai muntah......hahaha.....perkara yang tak dapat nak dielakkan lah kan......

rasanya kepulangan aku kali ni bertemankan banyak anime22 yang aku amik dari kawan22.....juga episod22 running man yang banyak aku belom explore sampai habes...sampai lah ke episod latest.....*yg penting aku nak tgok episod yang ada YONG HWA......hahaha......mengenali J…
Image
Assalamualaikum w.b.t
Hallo penduduk bumi......hehe...hari kedua tahun 2013......nampaknya aku gagal dalam misi azam baru mengurangkan tidur.......kerana akhirnya aku balun tidur lagi walaupun exam cume beberapa jam mendatang je ni.......masalah betul dengan perangai aku yg satu ni.......tadi sebenarnya kitorang g farewell lunch untuk member kitorang nama Bella......pas final exam ni Bella dah balik negara asal dia....iaitu korea.......*rasa nak ikut coz nak p jumpa ngan Yong Hwa*........makan dan makan,minum dan minum.....kendian amik22 gambar dan kendia balik la........Balik tu pulak hujan turun dengan lebat......maka bermain lah saya dengan hujan yang sebenarnya sudah begitu tidak disukai oleh badan saya sejak saya menduduki matrikulasi........kena sikit pun kepala berat dan lepastu pengsan lah kan..................
Maka dengan itu, demam la kini........tapi mungkin tak demam lagi...hanya tanda22 mula menghiasi diri........sangat berharap yang diri ni akan sihat nanti ketika mendu…

Salam Tahun Baru

Image
Assalamualaikum...

Selamat Menyambut Tahun Baru 2013 kepada semua!!!!
Alhamdulillah......kita masih diberi kesempatan oleh Yang Esa untuk terus dapat menghirup udara segar di bumi-Nya...........

Hari peperiksaan makin dekat......debaran makin terasa........stress mula terjana dalam badan aku.......oleh hal yang demikian mula lah aku pening kepala, sakit badan, dan tak selesa.......seperti yang selalu berlaku time aku nak exam.......hope sangat aku tak demam macam dulu22...................tanda22 dah ada......makan pun tak berapa nak lalu.........

Azam baru?? InsyaAllah...mengurangkan tidur dan mengurangkan makan...........terutama tidur.......sebab aku banyak sangat tidur...........menambahkan iman.........dan fokus kepada-Nya......InsyaAllah.......Amin.