Followers

Proud To be One

Proud To be One

Wednesday, December 5, 2012

Post pagi buta

Assalamualaikum....

Salam pagi buta dari aku.....waktu jam aku sekarang menunjukkan pukul 2.21 am.......hahaha.....hari ni 5 Disember 2012......tarikh di mana gua punye bro punye birthday laa!!!......hahaha.....Airul!! Hepi Bufday Bro!!! Semoga panjang umur murah rezeki.....sihat selalu......dikabulkan doa.....dan segala yang sewaktu seiring dan sejalan baginya.......tahun depan dah boleh ngundi dah~~ kikiki.......

Alhamdulillah.......projek dinamika Malaysia aku dah settle....ringan sikit otak aku yang serabut sejak duatigaempatlima menjak ni........well,dah nak akhir sem kan....kerja elambak...assigment melambak.....projek melambak......kalau boleh dia nak suruh pulun habes masa nak dekat22 final exam ni.....haish...=.="

Nak tak nak aku tetap kena adapt dengan semua ni..........rasanya aku kena ubah style aku belajar........insyaAllah.......semoga Allah membantu aku......huhu........ape lagi eak.....emm.....sejak demenjak ni jugak...aku salu sakit dada and susah nak nafas.......dada aku rasa sakit bila nak tarik nafas.....tapi bila aku duduk tegak and tarik nafas pelan22 baru dia reda sakitnya.......then, aku salu sakit perut bila lambat makan......sangat sakit okeh........tak tahulah apa yang tak kena dengan aku sekarang ni.....nak g klinik aku takut......huhuhuhu......=.="

*doakan aku sihat*
*Hope that aku boleh tukar style belajar aku*

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "