Followers

Proud To be One

Proud To be One

Sunday, December 30, 2012

Assalamualaikum...

Okey...aku rasa macam bangang lak......
aku punya hati sakit lak....
Bodoh gila pun ade......
Aku punye makan dalam tak hilang lagi.......
Aku punye sayang pun tak pergi jauh lagi......
Sebab??
Sebab aku nak tunggu dia.....
tapi...
hahaha...bodoh gila aku rasa..........dah dengan orang len upenya......
Ya Allah....
terima kasih sebb tunjukkan semua ni pada hambaMu ni ya Allah...
supaya aku boleh betul22 tutup pintu hati aku ni.....
Aku sakit masa final exam kat matrik bila hubungan kitorang habes gitu je time exam......TIME EXAM.....
aku punye rindu mcm ape masa kat rumah...
aku punye nangis....air mata aku.....mcm rasa...haishhh....
tape....dia tak salah.....aku yang salah...aku yg salah sebab syg dia sampai sekarang...padahal dia memang betul22 dah buang aku...
so,memang patut la kalau org ckp aku bodoh kan...
but,tahniah untuk dia,...sebab apa pun yg dia wat...dia still jadi yg first.....first aku syg gila22.....first yg aku treasure gila22.........first yg aku salu stalk....and first yg dapat tempat kat hati aku sejak kitorang sama22 jejak kaki kat KMJ tu....n sampai sekarang masih lekat kat hati ni.....tahniah!!
k..bye


*bila kita sepatutnya terima kenyataan, tapi kita tak dapat terimanya...anggap je sebagai mimpi ngeri yg hadir setiap hari dalam hidup kita...beb,kita kawan kan...so....dengan rasminya....aku lepaskan dari hati aku........InsyaAllah*



2 comments:

Terima Kasih Daun Keladi

Hye there... Thanks a lot sudi singgah sini... rerajinkan lah diri tinggalkan jejak... InsyaAllah, pergi melawat nanti...
"Ni personal blog aq. Aq tak bertanggungjawab atas segala komen yang diberikan. Segala entry aku adalah tujuan perkongsian semata. "